Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στην Τροχαία Πατρών ο αντιδήμαρχος Τ. Πετρόπουλος για τον ημιμαραθώνιο "Φάνης Τσιμιγκάτος"

Στην Τροχαία Πατρών ο αντιδήμαρχος Τ. Πε...

Συνάντηση για τις ρυθμίσεις και τα μέτρα

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων, Τάκης Πετρόπουλος συναντήθηκε χθες με τον Διοικητή της Τροχαίας Πατρών Χρήστο Ντεμίρη για το Νυκτερινό Ημιμαραθώνιο Πάτρας «Φάνης Τσιμιγκάτος 2022», που θα πραγματοποιηθεί φέτος, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου μετά από τρία χρόνια αναστολής του λόγω της πανδημίας.

Στη συνάντηση πήραν μέρος υπηρεσιακά στελέχη της Τροχαίας, ο Άγγελος Ροζής μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής και οι Τεχνικοί διευθυντές του Αγώνα, Γιώργος Τάνταρος και Γιάννης Δαγκόγλου.

Όπως ανέλυσαν οι Τεχνικοί Διευθυντές του Αγώνα η διαδρομή του Ημιμαραθωνίου θ’ αλλάξει για να προσελκύει περισσότερους θεατές, παραμένοντας όμως παραλιακή για να αναδεικνύει το θαλάσσιο μέτωπο της πόλης.

Επίσης η διαδρομή δεν θα διασταυρώνεται με τη γραμμή του προαστιακού σιδηροδρόμου για να είναι απολύτως ασφαλής για τους αθλητές και να αναγνωρίζονται από τον ΣΕΓΑΣ οι επιδόσεις.

Η εδαφική μορφολογία της διαδρομής θα προσφέρεται για μεγάλες επιδόσεις, γεγονός που αφενός την καθιστά διεθνώς ελκυστική για αθλητές υψηλού επιπέδου και αφετέρου διασφαλίζει τη μαζική συμμετοχή των δρομέων Υγείας.

 Διαβάστε περισσότερα στο sportin.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις