Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τι είναι τα “lover boys” και πώς παγιδεύουν τα θύματά τους στα social media

Τι είναι τα “lover boys” και πώς παγιδεύ...

Ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος, εξηγεί

Τα ίχνη της 15χρονης Φωτεινής, αγνοούνταν από τις 19 Απριλίου, κινητοποιώντας τις αρχές και το Χαμόγελο του Παιδιού. Η ανήλικη δεν είχε δώσει σημεία ζωής τα τελευταία 24ωρα, προκαλώντας ανησυχία στην οικογένειά της. Ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, ανέφερε ότι η 15χρονη «βρίσκεται εγκλωβισμένη σε επικίνδυνη κατάσταση», κάνοντας παράλληλα λόγο για κύκλωμα lover boys που δρα μέσω social media.

Τι είναι το κύκλωμα των lover boys  

 Εξηγώντας πώς δρα το κύκλωμα των lover boys o πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού ανέφερε μιλώντας στο Open: «Εδώ έχουμε μια περίπτωση που δεν είναι η μοναδική και πρέπει να κινητοποιηθεί όλη η κοινωνία. Η μικρή είναι εγκλωβισμένη σε μια κατάσταση περίεργη. Μέσω των social media προσεγγίζουν κοπέλες οι οποίες είναι όμορφες, μπορεί να φανούν ότι είναι και ενήλικες. Στην αρχή πάει με τη θέλησή της. Όμως 15 χρονών κοπέλα με τη θέλησή της σε ένα κύκλωμα περίεργο που την πήραν δύο γυναίκες από το σχολείο και πήγαν στο μετρό και εξαφανίστηκε; Οι lover boys πουλάνε έρωτα σε κάποια κορίτσια, προσπαθούν να διαβάλλουν την οικογένεια και τα βάζουν σε μια αντίθεση προκειμένου να τα φέρουν με το μέρος τους».

O συναγερμός για την εξαφάνιση της 15χρονης έληξε τελικά το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης, αφού σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, η έφηβη κοπέλα εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας, καλά στην υγεία της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις