Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καιρός: Βγάλτε κοντομάνικα - Δείτε πού θα φτάσει η θερμοκρασία το Πάσχα

Καιρός: Βγάλτε κοντομάνικα - Δείτε πού θ...

Από τη Μεγάλη Παρασκευή θα ξεκινήσει η άνοδος της θερμοκρασίας

Τη Μεγάλη Πέμπτη, σύμφωνα με τον έμπειρο προγνώστη καιρού της ΕΡΤ, Σάκη Αρναούτογλου, η μέρα στις περισσότερες περιοχές της χώρας, θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια, ενώ η Μακεδονία, τα δυτικά και τα βόρεια τμήματα της Θεσσαλίας, η Ήπειρος, τα Επτάνησα, η δυτική - βορειοδυτική Στερεά, η Αιτωλοακαρνανία και η δυτική - βορειοδυτική Πελοπόννησος θα έχουν αραιές συννεφιές. Παράλληλα, ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης.

Μετά το μεσημέρι, οι συννεφιές θα μεταφερθούν ανατολικότερα. Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία υπάρχει το ενδεχόμενο στις ορεινές - ημιορεινές περιοχές να σημειωθούν λασποβροχές.

Τη Μεγάλη Παρασκευή, κυρίως στη δυτική Ελλάδα ο καιρός θα είναι μουντός ενώ θα σημειωθούν κάποια τοπικά φαινόμενα. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρξει κάποια θολούρα εξαιτίας της αφρικανικής σκόνης.

 Το Μεγάλο Σάββατο, θα υπάρξουν σύννεφα πολύ τοπικά και κατά διαστήματα αυξημένα στα δυτικά. Υπάρχει πιθανότητα για τοπικές μπόρες στα βορειοδυτικά.

Το Πάσχα, θα έχουμε ήλιο από το πρωί με τη θερμοκρασία να σκαρφαλώνει στους 25 βαθμούς Κελσίου, ενώ την Δευτέρα, θα υπάρξουν κάποιες συννεφιές στις περισσότερες περιοχές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις