Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Χιου Τζάκμαν: Η σύζυγός του απαντά στις φήμες για τη σεξουαλικότητά του

Χιου Τζάκμαν: Η σύζυγός του απαντά στις ...

«Αν ήταν γκέι, θα έβγαινε με τον Μπραντ Πιτ»

Σχετικά με τις φήμες που επικρατούν γύρω από τη σεξουαλικότητα του Χιου Τζάκμαν, τοποθετήθηκε η σύζυγός του, Ντέμπορα-Λι Φάρνες.

Η 66χρονη ηθοποιός που παντρεύτηκε τον Τζάκμαν το 1996 μίλησε στο podcast «Not an Overnight Success» και απάντησε σε αυτές τις φήμες. «Αν ήταν γκέι, θα μπορούσε να είναι γκέι. Θα το έλεγε ανοιχτά, δεν θα το "έκρυβε στη ντουλάπα". Θα μπορούσε να βγαίνει με τον Μπραντ Πιτ ή με τον οποιοδήποτε. Όχι ότι είναι γκέι ο Μπραντ Πιτ, αλλά κατάλαβες τι εννοώ», δήλωσε χιουμοριστικά.

Συμπλήρωσε μάλιστα, πως θεωρεί τόσο γελοίες αυτές τις φήμες, που δεν θα μπορούσε να απαντήσει σε αυτές με άλλον τρόπο.

 Οι πρώτες φήμες για τη σεξουαλικότητά του, ξεκίνησαν όταν ο ηθοποιός υποδύθηκε τον γκέι τραγουδοποιό, Πίτερ Άλεν στην παράσταση «The boy from Oz» στη σκηνή του Μπρόντγουεϊ.

Για τις ανάγκες της παράστασης, ο ηθοποιός έπρεπε να φιλήσει τον συμπρωταγωνιστή του Τζάροντ Έμικ πάνω στη σκηνή, αφήνοντας άφωνο το κοινό.

Η σύζυγός του απάντησε επίσης, για το πώς νιώθει, όταν βλέπει τον σύζυγό της σε ερωτικές σκηνές.

«Είναι περίεργο, αλλά επειδή κι εγώ, αλλά κι εκείνος το έχουμε κάνει τόσες φορές στο παρελθόν, δεν το βλέπω σαν κάτι ρομαντικό. Έχεις όλο αυτό το φως στο πρόσωπό σου και πρέπει να στέκεσαι στο σωστό σημείο, τίποτα δεν είναι σέξι σε όλο αυτό. Βέβαια, όταν κάθομαι στον κινηματογράφο και τον βλέπω σε ταινίες ή όταν είμαι με τα παιδιά, ναι νιώθω λίγο αμήχανα», δήλωσε η ίδια.


Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1995 στα γυρίσματα της σειράς «Correlli». Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και μέσα σε 11 μόλις μήνες, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Έχουν υιοθετήσει δύο παιδιά, τον 20χρονο πλέον, Όσκαρ και τη 15χρονη, Άβα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight