Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Κλειδί» στο θρίλερ το δεύτερο κοινό mail Ρούλας-Μάνου - Πού κινούνται οι έρευνες

«Κλειδί» στο θρίλερ το δεύτερο κοινό mai...

Από το δεύτερο κοινό mail φαίνεται ότι έγιναν αναζητήσεις σε φάρμακα, φαρμακευτικά βιβλία και κεταμίνη

Συνεχίζονται από τις Αρχές οι έρευνες για τον εντοπισμό στοιχείων από τις ηλεκτρονικές συσκευές της Ρούλας Πισπιρίγκου. Οι Αρχές προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο δεύτερο κοινό email της Ρούλας και του Μάνου Δασκαλάκη καθώς αναζητούν κωδικούς κι άλλων συσκευών.

Ήδη τα ηλεκτρονικά αρχεία του email με το ποδοσφαιρικό ψευδώνυμο του Μάνου, το οποίο ήταν «tanalias219» που παραχώρησε στη Ρούλα έχει δώσει πολύτιμα στοιχεία στις Αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, από αυτό το email έγιναν οι αναζητήσεις στο διαδίκτυο από το τάμπλετ της Τζωρτζίνας για τα αναισθητικά φάρμακα, τα φαρμακευτικά βιβλία και την κεταμίνη.


Σήμερα το μεσημέρι ολοκληρώνεται ο κύκλος των καταθέσεων ενώπιον της 18ης ανακρίτριας των γιατρών από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων για την υπόθεση του θανάτου της Τζωρτζίνας. Θα συνεχιστεί η διαδικασία μετά το Πάσχα με το νοσηλευτικό προσωπικό του Πανεπιστημιακού Γενικού νοσοκομείου Πατρών στο οποίο νοσηλεύτηκε η 9χρονη.

Την ίδια ώρα, η προγραμματισμένη για τη Μεγάλη Τρίτη, εκταφή των οστών της μικρής Μαλένας, δεν θα πραγματοποιηθεί. Όπως έχει γίνει γνωστό, αφού παρέλθουν τα τρία χρόνια από το θάνατο είναι απαραίτητη η μεταφορά των οστών,ωστόσο λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών με τις οποίες είναι αντιμέτωπη η οικογένεια, η διαδικασία αυτή θα μεταφερθεί εντός του εξαμήνου.

Η δεύτερη έκθεση του ιατροδικαστή Σωκράτη Τσαντίρη για την Μαλένα

Ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης είχε διορισθεί από την Εισαγγελία Αθηνών για τυχόν ιατρικά λάθη στην περίπτωση της Μαλένας. Η μικρή πέθανε στις 13/4/2019, ο διορισμός έγινε σχεδόν δύο χρόνια μετά (5/3/2021) και η έκθεση παραδόθηκε στις 14/4/2021. Όταν ο κ.Τσαντίρης ξεκίνησε την έρευνά του για τυχόν ιατρικά λάθη, είχε πεθάνει ήδη η Ίριδα και η Τζωρτζίνα ενώ είχε κάνει την πρώτη εισαγωγή της στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Η Μαρία Ελένη Δασκαλάκη απεβίωσε στις 13.04.2019 από αδιευκρίνιστα αίτια. Με την νεκροτομή δε διαπιστώθηκε αιτία θανάτου, με την τοξικολογική δεν διαπιστώθηκε δηλητηρίαση και με την ιστολογική εξέταση διαπιστώθηκε κενοτοπιώδη εκφύλιση των ηπατικών κυττάρων» και ο θάνατος αποδόθηκε σε ηπατική ανεπάρκεια.

Ανέφερε παράλληλα πως δεν προκύπτει λάθος ιατροδικαστική διάγνωση, διότι με τη νεκροψία – νεκροτομή δεν μπορεί σε όλες τις περιπτώσεις να αναδειχθεί σαφή αιτία θανάτου και σε αυτές τις περιπτώσεις ζητείται ιστολογική εξέταση. Αφενός επισημαίνονται τα αδιευκρίνιστα αίτια, αφετέρου δεν είναι λάθος η ιατροδικαστική διάγνωση και ζητά να γίνει περαιτέρω διερεύνηση για τα αίτια.

πηγη

Ο Σωκράτης Τσαντίρης για την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών

Δ. Πάκος: Η υπόθεση της Πάτρας έχει πολύ δρόμο ακόμα

Καρδιολόγος Τζωρτζίνας: Η τοποθέτηση του απινιδωτή ήταν επιθμία των γονιών

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις