Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Εκδήλωση για την επίδραση του Covid-19 στις μικρές ηλικίες

Πάτρα: Εκδήλωση για την επίδραση του Cov...

Η φυσική δραστηριότητα & κατ' επέκταση ο αθλητισμός αποτελεί έκφραση πολιτισμού, υγείας αλλά και δείκτης της ποιότητας ζωής μιας κοινωνίας, ανέφερε ο Χαράλαμπος Μπονάνος

Εκδήλωση με θέμα «Covid-19 : Η επίδραση στις μικρές ηλικίες: Πρόληψη και αντιμετώπιση» διοργανώνει ο αθλητικός Σύλλογος «Ερυθρός Αστέρας» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Η εκδήλωση όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση θα πραγματοποιηθεί, την Μεγάλη Τρίτη 19 Απριλίου 2022 στις 18:00 σε αίθουσα του κολυμβητηρίου Α. ΠΕΠΑΝΟΣ.

Στόχος της εκδήλωσης είναι μεταξύ άλλων, η ενημέρωση τόσο των γονέων όσο και των παιδιών για τις επιπτώσεις που έχει η μη ενασχόληση των παιδιών με τον αθλητισμό, ο τρόπος λειτουργίας των γηπέδων με την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, κλπ.

Με αφορμή την Ημερίδα αυτή ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας και αρμόδιος για θέματα δημόσιας υγείας, Χαράλαμπος Μπονάνος δήλωσε πως «η φυσική δραστηριότητα και κατ' επέκταση ο αθλητισμός αποτελεί έκφραση πολιτισμού, υγείας αλλά και δείκτης της ποιότητας ζωής μιας κοινωνίας. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στέκεται ακόμα μια φορά δίπλα στα ερασιτεχνικά ιδίως σωματεία,  με κάθε τρόπο,  ώστε ο αθλητισμός να επανακάμψει άμεσα, αφού μόνο οφέλη μπορούμε να έχουμε από την απασχόληση των νέων με κάθε είδους αθλητικές δραστηριότητες».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις