Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Με δυναμική παρουσία το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στο 7ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Με δυναμική παρουσία το Μητροπολιτικό Κο...

Φοιτητές του Μητροπολιτικού Κολλεγίου ανέλαβαν υποστηρικτικές θέσεις, ξεχωρίζοντας με τις ικανότητές τους

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, το μεγαλύτερο Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα, πραγματοποίησε μια ξεχωριστή παρουσία στο 7ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, που έλαβε χώρα το διάστημα 6-9 Απριλίου 2022.

Πιο συγκεκριμένα, φοιτητές από τη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οικονομικών, τη Σχολή Πληροφορικής, καθώς και από την πολυβραβευμένη Σχολή Τουρισμού του, ανέλαβαν υποστηρικτικές θέσεις στη διοργάνωση, με στόχο να δοκιμάσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, παίρνοντας μέρος σε έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς της χώρας. Ξεχώρισαν, μάλιστα, για την ευγένεια και τον επαγγελματισμό τους, καθώς και για την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση που προσέφεραν στους συμμετέχοντες, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις και συμβάλλοντας καθοριστικά στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Υπό την καθοδήγηση ακαδημαϊκών και διοικητικών στελεχών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, οι φοιτητές αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες στην επικοινωνία με σημαίνοντα πρόσωπα, αναπτύσσοντας το δίκτυο επαγγελματικών τους επαφών, ενώ είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να συζητήσουν με διακεκριμένους ομιλητές, όπως τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Σταϊκούρα, την CEO του Αστέρα Βουλιαγμένης, κα. Ζαγλαρίδου, και τη βραβευμένη συγγραφέα Victoria Hislop.

Το 7ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, με τίτλο «New Realities», επικεντρώθηκε σε θέματα γεωπολιτικής και διεθνούς ασφάλειας, βιωσιμότητας και κλιματικής αλλαγής, οικονομίας, τεχνολογίας και ανάπτυξης, ενώ συμμετείχαν περισσότερες από 780 εξέχουσες προσωπικότητες από όλο τον κόσμο. Ανάμεσά τους και οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης και της Βουλγαρίας Kiril Petkov, ο πρόεδρος του Συμβουλίου των Υπουργών της Βοσνίας–Ερζεγοβίνης Zoran Tegeltija, ο πρωθυπουργός του Μαυροβουνίου Zdravko Krivokapić, ο πρωθυπουργός του Κοσσυφοπεδίου Albin Kurti, καθώς και ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρώην πρωθυπουργός της Σουηδίας, Carl Bildt, και ο πρώην πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Tony Blair.

Έχοντας ως αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα την αποτελεσματική διασύνδεση των φοιτητών και των αποφοίτων του με την αγορά εργασίας, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο θα συνεχίσει να αναπτύσσει δράσεις και πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση, προσφέροντας τις απαραίτητες βάσεις γιαμια καλύτερη εκκίνηση στην καριέρα τους, αλλά και για μια ευρύτερα επιτυχημένη σταδιοδρομία σε ανώτερες και ανώτατες διοικητικές θέσεις στον κλάδο του τουρισμού.

Λίγα λόγια για το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, με ιστορία από το 1982, είναι σήμερα είναι το μεγαλύτερο Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα και αποτελεί σταθερά την πρώτη επιλογή στην ιδιωτική τριτοβάθμια εκπαίδευση. Διαθέτει 10 Ακαδημαϊκές Σχολές, 8 υπερσύγχρονα campuses[σε Αθήνα, Μαρούσι, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης, Ρόδο, Λάρισα και Πάτρα], 30 πιστοποιήσεις από διεθνείς φορείς και οργανισμούς και προσφέρει περισσότερα από 70 αναγνωρισμένα bachelors, masters και διδακτορικά, σε συνεργασία με 7 κορυφαία Διεθνή Πανεπιστήμια.Τα πανεπιστημιακά προγράμματα σπουδών, που προσφέρονται στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο, καλύπτουν μεγάλο εύρος σύγχρονων επιστημονικών πεδίων και οδηγούν στην απόκτηση πτυχίων διεθνούς εμβέλειας, τα οποία απονέμονται απευθείας από τα συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια του εξωτερικού. Επιπλέον, πρόκειται για το μοναδικό Κολλέγιο στην Ελλάδα, που είναι μέλος του Διεθνούς Δικτύου Πανεπιστημίων Compostela Group of Universities. Η ιδιότητα μέλους στο εν λόγω δίκτυο προσφέρει διεθνή ακαδημαϊκή αναγνώριση και δικτύωση με κορυφαία Πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο.

Περισσότερα στο: www.mitropolitiko.edu.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά