Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τέλη του 2023 έτοιμο το Ανοικτό Εμπορικό Κέντρο στην ΑΒΕΞ - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ με τον χώρο

Ολοκληρώθηκε η κατεδάφιση των ξύλινων κτιρίων στο χώρο

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατεδάφισης των παλαιών κτιρίων στην ΑΒΕΞ ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr ο σχεδιασμός του έργου στην περιοχή οδεύει προς την ολοκλήρωσή του.

Πρόκειται για έργο το οποίο συν-αναπτύσσεται από την Ten Brinke και την Trade Estates AEEAΠ στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας των δύο εταιρειών. Από εδώ και πέρα, αφού γίνει έρευνα αγοράς ώστε να διαπιστωθούν οι ανάγκες της πόλης των Πατρών αλλά και των γύρω περιοχών θα «κλειδώσουν» οι μισθώσεις, μιας κι εκείνες είναι που διαμορφώνουν τις χωροταξικές ανάγκες. Εφόσον καταρτιστεί από την εταιρεία η οριστική λίστα με τους χρήστες θα προχωρήσει στην πολεοδομική αδειοδότηση.  Το κατασκευαστικό στάδιο θα ξεκινήσει άμεσα μόλις δοθούν οι απαραίτητες εγκρίσεις από τις αρμόδιες αρχές. Εκτιμάται ότι στο τελευταίο τετράμηνο του 2023, το εμπορικό πάρκο θα λειτουργήσει.


Να θυμίσουμε ότι στόχος ήταν, και παραμένει, η ανάδειξη την πόλης της Πάτρας σε αγοραστικό κέντρο της ευρύτερης περιοχής. Η προσέλκυση νέων και υφιστάμενων brands τόσο της ελληνικής επικράτειας όσο και της τοπικής αγοράς, συμβάλει προς αυτή την κατεύθυνση, ενώ οι σύγχρονες εγκαταστάσεις θα εξυπηρετούν τον καταναλωτή που μέχρι τώρα μετακινούνταν σε άλλες περιοχές εκτός Πατρών για να καλύψει τις αγοραστικές του ανάγκες. Παράλληλα, οι πολλές, νέες θέσεις εργασίας, ενισχύουν την τοπική οικονομία ενώ τα brands που βρίσκονταν ήδη στην πατρινή αγορά, αυτά, θα αυξήσουν τον τζίρο τους ερχόμενα σε ένα τέτοιο εμπορικό πάρκο.

*Να σημειώσουμε ότι η η Ten Brinke Hellas αυτή τη στιγμή αναπτύσσει  συνολικά 4 εμπορικά πάρκα σε Αττική (Λ. Πειραιώς και Σπάτα), Ηράκλειο Κρήτης, Πάτρα  ενώ έχει ξεκινήσει η προετοιμασία για το 5ο, που θα βρίσκεται σε μεγάλη πόλη της Ελλάδος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις