Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Παλιοσπύρου: Έτσι είναι το δέρμα της μετά την επίθεση με βιτριόλι

Παλιοσπύρου: Έτσι είναι το δέρμα της μετ...

Η ανάρτησή της

Αισιόδοξη, δραστήρια και ιδιαίτερα ενεργή στα social media, η Ιωάννα Παλιοσπύρου πόζαρε στο φακό της Ολυμπίας Κραγασάκη με αναβασμένη διάθεση και ανοιξιάτικα vibes. Φορώντας δημιουργία MYA Collection, η 36χρονη στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της ενθάρυννε το κοινό που την ακολουθεί να σκέφτεται θετικά και να βάλει χρώμα στη ζωή του.

 Αυτό που παρατήρησαν πολλοί στο post με τις τρεις φωτογραφίες που μοιράστηκε, είναι πως ο λαιμός και το στέρνο της ήταν για πρώτη φορά ακάλυπτα δείχνοντας ουσιαστικά την επούλωση κάποιων εγκαυμάτων της, σε βασικό σημείο του σώματός της, δύο περίπου χρόνια μετά την επίθεση με το βιτριόλι. 

23 μήνες και περίπου δέκα χειρουργία μετά, η Ιωάννα που έχει το δικό της Podcast, φαίνεται να τα πηγαίνει περίφημα σε όλους του τομείς. Μάλιστα, σε στόρι της πριν από λίγο καιρό στο Instagram είχε πει πως νιώθει έτοιμη να δείξει και το πρόσωπό της.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Χωρίς τη μάσκα είναι υπέροχη και όμορφη»
 «Μπήκε μέσα και ήταν πολύ κομψή», με κάποια πολύ ωραία λόγια για την η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της ΕΡΤ «Στούντιο 4» μια γυναίκα που ξέρει τι εστί αληθινή ομορφιά.

 Ο λόγος για την Ολυμπία Κραγασάκη η οποία, μεταξύ άλλων, είναι γνωστή για τα υπέροχα πορτρέτα που χαρίζει (και) σε διάσημους ανθρώπους. Η κορυφαία φωτογράφος, έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν και περιέγραψε ιστορίες που έχουν αφήσει το δικό τους αποτύπωμα στο κλικ της.

 Ανάμεσα σε διασημότητες όπως Στέφανο Τσιτσιπά και Τόλη Βοσκόπουλο, ξεχωριστή θέση στην κουβέντα είχε η 36χρονη γυναίκα που είδε τη ζωή της να αλλάζει ριζικά πριν περίπου δύο χρόνια, όταν και δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι. «Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι ένα ιδιαίτερο κορίτσι. Ήρθε και ήταν μια αεράτη φιγούρα. Μπήκε μέσα και ήταν πολύ κομψή. Με το που ήρθε ένιωσα ότι δεν μπορώ να λυπηθώ. Είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα, εκπέμπει μια σιγουριά και δεν μπορείς να τη λυπηθείς. Την έχω φωτογραφίσει και χωρίς τη μάσκα, είναι υπέροχη και όμορφη. Είναι σαν να φωτογράφιζα οποιαδήποτε άλλη κοπέλα. Τα μάτια είναι τί σου βγάζουν», είπε χαρακτηριστικά η ταλαντούχα φωτογράφος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight