Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέα Υόρκη: Σκηνές πανικού στο μετρό- Οι πρώτες στιγμές μετά την αιματηρή επίθεση - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Φωτό: REUTERS / Brendan McDermid

Φωτό: REUTERS / Brendan McDermid

Άνδρας με στολή εργαζομένου στο Μετρό, άρχισε να πυροβολεί το πλήθος- Οι Αρχές αναζητούν τον άντρα που αιματοκύλισε το μετρό

Πολλοί άνθρωποι δέχθηκαν πυρά και τουλάχιστον 13 τραυματίστηκαν στο αιματηρό συμβάν που συνέβη σήμερα το μεσημέρι (τοπική ώρα Ελλάδας) σε σταθμό του μετρό της Νέας Υόρκης. Κατόπιν του συμβάντος, οι αρχές εντόπισαν εκρηκτικούς μηχανισμούς που δεν πυροδοτήθηκαν, ανακοίνωσε η πυροσβεστική υπηρεσία.

Το περιστατικό συνέβη στον σταθμό του μετρό 36th Street στο Σάνσετ Παρκ του Μπρούκλιν, σύμφωνα με ειδησεογραφικά ΜΜΕ. Το CNN και άλλα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι τουλάχιστον πέντε άνθρωποι πυροβολήθηκαν, επικαλούμενα πηγές της πυροσβεστικής υπηρεσίας της Νέας Υόρκης.

 

Δεν είναι προς το παρόν σαφές εάν ο αριθμός των τραυματιών περιλαμβάνει και αυτούς που πυροβολήθηκαν. Ενας από τους τραυματίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ έχει τραυματιστεί και μία έγκυος.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης δήλωσε στο Reuters πως αξιωματικοί της αστυνομίας βρίσκονται στο σημείο, αλλά δεν έδωσε λεπτομέρειες για τον αριθμό των ανθρώπων που πυροβολήθηκαν.

Σύμφωνα με το Euronews, το οποίο επικαλείται μαρτυρίες των δαισωστών, οι τραυματίες είναι 16, εκ των οποίων οι 8 φέρουν τραύματα από πυροβολισμούς.

Αυτή είναι η στιγμή που ξεκίνησε η επίθεση στον σταθμό του Μετρό στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Επιβάτης που βρισκόταν στο βαγόνι της επίθεσης κατέγραψε καρέ – καρέ όλες τις σοκαριστικές στιγμές που ακολούθησαν.

Ακολουθούν σκηνές τρόμου και πανικού: Πολίτες κοιτούν μέσα στο βαγόνι που έχει «πνιγεί» στον καπνό. Κάποιοι άλλοι τραυματισμένοι, έχουν πυροβοληθεί, πέφτουν στο έδαφος και αιμοραγούν. Άλλοι τρέχουν προς την έξοδο καλύπτωντας τη μύτη τους, παρά το γεγονός ότι φορούν ήδη τις μάσκες για να προστατευτούν από τον κορωνοιό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις