Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τασία Τογιοπούλου: Το κλείσιμο του μόλου έχει γίνει σεβαστό από τους Πατρινούς - ΦΩΤΟ

Τασία Τογιοπούλου: Το κλείσιμο του μόλου...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Θα ανοίγει μόνο τις ώρες αναχώρησης του πλοίου για Κεφαλονιά

Δεύτερη ημέρα, σήμερα, που ο μόλος της Αγίου Νικολάου παραμένει κλειστός για τα αυτοκίνητα αλλά προσβάσιμος για τους περιπατητές. Ο Δήμος Πατρέων τοποθέτησε τσιμεντένια, αλλά και σιδερένια στοιχεία, απαγορεύοντας την στάθμευση των οχημάτων.

«Η εικόνα είναι ότι το σύστημα που υλοποιήσαμε έχει γίνει σεβαστό από τους οδηγούς. Ο χώρος, πια, είναι ελεύθερος και όμορφος. Είναι ένας χώρος ανοιχτός για όποιον θέλει να κάνει την βόλτα του και εύχομαι αυτό να γίνει σεβαστό και το επόμενο χρονικό διάστημα και να μπορούμε όλοι να απολαμβάνουμε έναν ακόμα χώρο περιπάτου» αναφέρει στο thebest.gr η Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού-Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού και Δόμησης Αναστασία Τογιοπούλου.

Για το πώς έγινε το κλείσιμο του χώρου και η απομάκρυνση των οχημάτων, χθες, ημέρα τοποθέτησης των τσιμεντένιων στοιχείων, η κ. Τογιοπούλου, μας είπε: «Κάποια αυτοκίνητα που είχαν μείνει μέσα, προφανώς από προηγούμενες ημέρες, στο σύνολο τους, σχεδόν απομακρύνθηκαν από τους ιδιοκτήτες τους. Είχαμε ένα δίκτυο επικοινωνίας μαζί τους και ήρθαν και τα πήραν».

Επίσης, η κ. Τογιοπούλου, επεσήμανε, ότι δεν υπήρξαν φαινόμενα βανδαλισμού στον χώρο:  «Δεν υπήρχε βανδαλισμός στον χώρο που τοποθετήθηκαν τα απαγορευτικά εισόδου στο Μόλο. Οι χθεσινές εικόνες, ήταν από την ώρα, που αφαιρέθηκαν προκειμένου να γίνει η είσοδος των οχημάτων που θα επιβιβάζονταν στο  πλοίο που αναχωρούσε για Κεφαλονιά».

Να σημειωθεί, ότι το ανατολικό τμήμα του μόλου, από τις 10.30 το πρωί, μέχρι τις 12.30 το μεσημέρι, θα ανοίγει για την διευκόλυνση των επιβατών που ταξιδεύουν με το αυτοκίνητό τους για Κεφαλονιά, με το πλοίο της γραμμής και αμέσως μετά θα ξανακλείνει.

Στο μεταξύ, ο Δήμος Πατρέων σχεδιάζει να αντικαταστήσει, στο μέλλον, τα στοιχεία που θα αποκλείσουν την πρόσβαση των ΙΧ στο μόλο με άλλες καλαίσθητες κατασκευές, όπως αναφέρεται  σε ανακοίνωση του.  

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις