Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μαθητές του Λυκείου Αλιάρτου Βοιωτίας ήρθαν εκπαιδευτική εκδρομή στην Πάτρα

Μαθητές του Λυκείου Αλιάρτου Βοιωτίας ήρ...

Η εκδρομή τους ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στο Δημαρχείο της Πάτρας, όπου τους υποδέχτηκε ο αντιδήμαρχος Τάκης Πετρόπουλος

Μαθητές του Λυκείου Αλιάρτου Βοιωτίας πραγματοποίησαν μαζί με καθηγητές τους, τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στην Πάτρα.

Ο Δήμος Πατρέων, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, οργάνωσε θερμή υποδοχή και στο πλαίσιο αυτό, την Κυριακή έκανε & ένα ψυχαγωγικό event με την ορχήστρα του Χορευτικού Τμήματος του Πολιτιστικού Οργανισμού.

Την Δευτέρα 4 και την Τρίτη 5/4, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος και η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, ξενάγησαν μαθητές και εκπαιδευτικούς στην Δημοτική Βιβλιοθήκη και Πινακοθήκη, όπου παρατάθηκε η λειτουργία της έκθεσης για την Επανάσταση του 1821, προκειμένου να την δουν οι επισκέπτες, καθώς και στο Καρναβαλικό Εργαστήρι, στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων», στο Καταφύγιο και στον Ι.Ν. του Πολιούχου Αγίου Ανδρέου.

Η εκδρομή έκλεισε με την επίσκεψη στο Δημαρχείο της Πάτρας, όπου τους υποδέχτηκε ο αντιδήμαρχος κ. Τάκης Πετρόπουλος (λόγω απουσίας εκτός Πατρών του Δημάρχου), τους μίλησε για την ιστορία της πόλης, αλλά και του νεοκλασικού κτιρίου, που στεγάζει το Δημαρχείο στην οδό Μαιζώνος.

Τα παιδιά και οι καθηγητές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους από την επίσκεψη στην πόλη μας, ενώ στο τέλος της συνάντησης, αντηλλάγησαν και αναμνηστικά δώρα, ένα εκ των οποίων ήταν του Δημάρχου Αλιάρτου, προς τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις