Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κλείνει οριστικά από την Πέμπτη ο μόλος της Αγίου Νικολάου για τα αυτοκίνητα

Κλείνει οριστικά από την Πέμπτη ο μόλος ...

Ήδη ο Δήμος προχωρά στην τοποθέτηση εμποδίων αποκλείοντας το χώρο με στόχο να πάψει αυτός να μετατρέπεται αυθαίρετα σε πάρκινγκ

Από την ερχόμενη Πέμπτη 7 Απριλίου 2022, ο μόλος της Αγίου Νικολάου κλείνει οριστικά για τα αυτοκίνητα. Ο Δήμος Πατρέων όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, προχωρά στην τοποθέτηση εμποδίων αποκλείοντας το χώρο με στόχο να πάψει αυτός να γίνεται, αυθαίρετα, χώρος πάρκινγκ και να χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τους πεζούς.

Από την Δευτέρα 4 Απριλίου, τοποθετούνται και ειδοποιήσεις σε ΙΧ, τα οποία οι κάτοχοί τους τα έχουν παρκάρει για μεγάλο διάστημα το μόλο, ώστε μέχρι την Πέμπτη να τα απομακρύνουν για να μην αποκλειστούν εκεί.

Ο Δήμος σχεδιάζει να αντικαταστήσει, στο μέλλον, τα στοιχεία που θα αποκλείσουν την πρόσβαση των ΙΧ στο μόλο με άλλες καλαίσθητες κατασκευές.

Ο Δήμος, για πολλοστή φορά, υπενθυμίζει στους κατόχους των ΙΧ ότι διαθέτει δωρεάν τρεις μεγάλους υπαίθριους χώρους για πάρκιν αυτοκινήτων, στο πρώην αμαξοστάσιο του ΟΣΕ στον Άγιο Διονύσιο (χωρητικότητας άνω των 300 θέσεων), τέρμα Παπαφλέσσα (Πάρκινγκ Καλεντζώτη) και στο Νότιο Πάρκο. Οι δύο τελευταίοι χώροι μπορούν να εξυπηρετήσουν εκατοντάδες οχήματα και μάλιστα διατίθεται και λεωφορείο που μεταφέρει, δωρεάν, οδηγούς και επιβάτες, από και προς το κέντρο της πόλης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις