Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έρευνες στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη παρουσία Εισαγγελέα - ΦΩΤΟ

Έρευνες στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλ...

Τι ψάχνει η αστυνομία

ΝΕΟΤΕΡΟ: Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, οι άνθρωποι της Ασφάλειας που βρέθηκαν νωρίτερα στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη παρουσία Εισαγγελέα, έχουν συλλέξει από το σπίτι διάφορα αντικείμενα μέσα σε κούτες. Ένα από αυτά που έχουν πάρει απο το σπίτι είναι και ένα καναρίνι.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 16.12: Άνθρωποι της Ασφάλειας Πατρών μαζί με εισαγγελέα, βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, αυτή την ώρα, στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκης, ερευνώντας το. Στο σπίτι βρίσκεται η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα όπου και άνοιξε την πόρτα στους αστυνομικούς. Στο σπίτι γίνεται έρευνα, ενώ κάποια αντικειμενα του σπιτιού, μεταφέρθηκαν στο αυτοκίνητο της Ασφάλειας. Πρόκειται για στοιχεία που αφορούν την ποινική δίωξη της 33χρονης για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Η εντολή δόθηκε στην τοπική Αστυνομία από τον Ανακριτή προκειμένου να ελεγχθούν στο σύνολό τους οι χώροι του σπιτιού και να μεταφερθεί στην Ασφάλεια κάθε στοιχείο που οι αστυνομικοί κρίνουν πως μπορεί να δώσει περαιτέρω στοιχεία για τους θανάτους της Τζωρτζίνας, της Ίριδας, και της Μαλένας.

Να σημειωθεί πως η οδός Μπιζανίου στην Πάτρα, όπου βρίσκεται το σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη, έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι η περιοχή έχει αποκλειστεί και οι αστυνομικοί ζήτησαν από τους δημοσιογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία να απομακρυνθούν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις