Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το πρόγραμμα Τσίπρα στην Πάτρα- Πού θα πάει ποιους θα δει- Ποια η στόχευση

Το πρόγραμμα Τσίπρα στην Πάτρα- Πού θα π...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Ο στόχος της επίσκεψής του

Στην Πάτρα θα βρεθεί την Τετάρτη 30 Μαρτίου ο Αλέξης Τσίπρας όπως έγραψε πρώτο το thebest.gr.  Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, μετά τις 11 το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας θα κάνει μία περιοδεία στο ιστορικό κέντρο και στα καταστήματα του. Θα βρεθεί στην αγορά της πόλης ενώ θα κάνει τη δήλωση του στην πλατεία Γεωργίου, έξω από το Δημοτικό Θέατρο Απόλλων. Για να φτάσει εκεί θα ακολουθήσει τη διαδρομή: Γεροκωστοπούλου, Κανακάρη, Ερμού, Κορίνθου.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές του thebest.gr,  θα καθίσει σε κεντρικό καφέ όπου θα συνομιλήσει με νέους. Περίπου στις 10.30, πριν την επίσκεψη στην αγορά, θα βρεθεί σε επιχείρηση του αγροδιατροφικού τομέα.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr ο Γραμματεας της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Μιχάλης Σιδηρόπουλος: «πρόκειται για μία επίσκεψη που εντάσσεται στο πλαίσιο των εξωστρεφών δράσεων του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία αλλά και του προέδρου ενόψει του τρίτου Συνεδρίου του κόμματος. Από το φθινόπωρο ο Αλέξης Τσίπρας έχει επισκεφθεί διάφορες πόλεις ενώ αυτό που είναι ψηλά στην ατζέντα μας είναι το να  συνομιλήσει με τον κόσμο της αγοράς, τους καταστηματάρχες, τους εργαζόμενους στο εμπόριο, τους πολίτες που βρίσκονται στην πόλη και στο ιστορικό κέντρο. Σκοπός είναι να του μεταφέρουν τα ζητήματα που σχετίζονται με την ακρίβεια, το ενεργειακό κόστος και την ανατίμηση ειδών πρώτης ανάγκης και διατροφής. Θέλει να μιλήσει με αυτούς τους ανθρώπους, να του μεταφέρουν τις αγωνίες τους. Σημαντικό είναι να μιλήσει με νέους για την καθημερινότητα που ζουν τη στιγμή που από τις πρώτες ημέρες του μήνα το εισόδημα τους, εξαφανίζεται λόγω της ακρίβειας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις