Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο, 26 Μαρτίου 2022

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο, 26 Μαρτίου 2022

Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Κριός

Το πλανητικό σκηνικό της μέρας θα φέρει μεγάλη ικανοποίηση σε πολλούς μεταξύ σας! Υπάρχει μια πιθανότητα να πραγματοποιήσετε μια αγορά υπό πολύ ευνοϊκούς όρους, που θα σας ωφελήσει σε βάθος χρόνου. Και το βραδάκι συνιστάται να βγείτε από το σπίτι και να διασκεδάσετε! Θυμηθείτε όλα όσα απολαμβάνετε στον ελεύθερο σας χρόνο το καλοκαίρι. Διαδρομές στη φύση, στα βουνά, για δροσιά, βολτούλες για ποτό και πολλές άλλες επιλογές είναι στη διάθεσή σας.

Ταύρος

Αποφύγετε τις ορθολογιστικές σκέψεις κατά τη διάρκεια της μέρας και μάθετε να σέβεστε τα συναισθήματα των γύρω σας, που προς στιγμή μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα ισορροπημένοι συναισθηματικά. Αναφορικά με τα συναισθηματικά σας, εάν είστε μόνοι και αναζητάτε το άλλο σας μισό, μην απογοητεύεστε εύκολα από μια γνωριμία, γιατί μπορεί να κρύβεται κάτω από το προσωπείο το άτομο των ονείρων σας. Οι βραδινές ώρες προφέρονται γενικά για ευχάριστες στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. 

Δίδυμοι

Σήμερα ίσως θα πρέπει να υποδυθείτε ένα ασυνήθιστο ρόλο, να κάνετε κάτι που ξεφεύγει κατά πολύ του χαρακτήρα σας. Με πολύ χιούμορ και θετική σκέψη θα περάσει και αυτό.  Η μέρα επίσης δεν ενδείκνυται για δραστικές αλλαγές στην προσωπική ή συναισθηματική σας ζωή, καθώς η απομάκρυνση του παραμικρού από τον χώρο ή από την ζωή σας θα αφήσει ένα αίσθημα κενού που δεν θα μπορέσετε να το αναπληρώσετε εύκολα.

Καρκίνος

Αποφύγετε με κάθε τρόπο τις διενέξεις και τις αντιπαραθέσεις, όσο τουλάχιστον μπορείτε! Εστιάστε τη προσοχή σας αντ’ αυτού στην δουλειά σας και τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Κρατήσετε σημειώσεις για ιδέες που θα σας έρθουν στο μυαλό, ώστε να τις επεξεργαστείτε σε εύθετο χρόνο και να τις μετουσιώσετε σε πράξη την κατάλληλη χρονική στιγμή. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας μπορεί να κάνουν σήμερα μια γνωριμία που θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, ίσως και καλές προοπτικές για την αισθηματική σας ζωή.

Λέων

Προσέξτε μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας. Μην είστε αφηρημένοι, προσπαθήστε να δείξετε στον προϊστάμενο σας ότι ξέρετε να εργάζεστε σωστά όταν χρειάζεται. Η φαντασία και η διαίσθηση σας σήμερα μπορεί να είναι σχετική με την αισθηματική σας ζωή. Προς το βράδυ η ατμόσφαιρα είναι πιο ζωντανή και νιώθετε έντονα την ανάγκη για δράση και αλλαγή.

Παρθένος

Υπάρχει η υποψία μιας νέας αρχής στον αέρα σήμερα. Μπορεί να είναι μια νέα συνεργασία, μια αλλαγή καριέρας που πλησιάζει ή ακόμη και μια σημαντική αλλαγή στην προσωπική σας ζωή, όπως μια νέα σχέση ή ένας γάμος. Διατηρήστε τις ισορροπίες ανάμεσα στην προσωπική και επαγγελματική ζωή, φροντίζοντας παράλληλα για την καλή φυσική σας κατάσταση και την υγεία σας.

Ζυγός

Μια αλλαγή στην πορεία του τομέα της καριέρας σας μπορεί να σας γεμίζει με ανασφάλεια, είναι όμως μια κίνηση που οφείλετε να κάνετε για να καταφέρετε να κάνετε κάποια βήματα μπροστά. Τα μάτια σας δεκατέσσερα! Μην αφήνετε να σας εκμεταλλευθούν ή να σας εξαπατήσουν. Για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν προσπάθειες, πριν φθάσετε στο τελικό αποτέλεσμα. Είναι στιγμές που αισθάνεστε ευάλωτοι και χρειάζεστε την στήριξη τρων γύρω σας…

Σκορπιός

Αρκετά απαιτητική αναμένεται να είναι η μέρα σας, που πολλοί μεταξύ σας θα θέλατε να περάσετε χαλαρά... Ίσως να καταφέρετε να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, ώστε να χαλαρώσετε, αλλά μην το θεωρείτε δεδομένο….  Υπάρχει έντονο ενδεχόμενο, τα προβλήματα από ορισμένα στενά μέλη της οικογένειας σας να μην σας αφήνουν περιθώρια ξεκούρασης.

Τοξότης

Τα σχέδιά σας ξαφνικά μπορεί να πάρουν μια περίεργη τροπή! Επικεντρωθείτε σε ότι έχει πραγματική αξία να αφιερώσετε τον χρόνο και την ενέργεια σας και αφήστε πίσω σας όλα τα υποδεέστερα! Επαγγελματική αλλαγή πορείας θα αφήσει κάποιο ζήτημα ημιτελές ή μπαίνει προσωρινά στην ναφθαλίνη…

Αιγόκερως

Προβλέπεται να είναι μια ήρεμη μέρα, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Υπάρχει δε μεγάλη πιθανότητα τα γεγονότα να εξελιχθούν ακριβώς όπως τα έχετε προγραμματίσει. Με την ευνοϊκή συγκυρία της μέρας, καλό θα ήταν να βάλετε σε τάξη κάποια ζητήματα της προσωπικής σας ζωής. Μην αναβάλλετε άλλο ένα διάλογο που έπρεπε να γίνει εδώ και καιρό, μην φοβάστε να μιλήσετε για τα συναισθήματα σας και μην είστε ανασφαλείς, εάν πρέπει να ζητήσετε συγνώμη από κάποιον.

Υδροχόος

Αναζητάτε απαντήσεις και λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Έχετε βραχυκυκλώσει και βρίσκεστε σε αδιέξοδο, η απαντήσεις όμως κρύβονται μέσα σας. Υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και τα επιτεύγματα σας, με το να μην αφήνετε στους γύρω σας να σας κατευθύνουν στις επιλογές σας, μια και είστε άτομο ευεπηρέαστο σε στιγμές. Η διαίσθηση σας μπορεί να σας καθοδηγήσει με ασφάλεια…

Ιχθείς

Ο Ερμής από τους Ιχθείς σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και μπορούμε να εμβαθύνουμε τις σκέψεις μας, αλλά και να επικεντρώσουμε το νου στην υλοποίηση σχεδίων. Αυτή την ημέρα παρατηρούμε ότι υπάρχει μία άριστη συνεργασία ανάμεσα στην θέληση και την διορατικότητα.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being