Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Από λεπτομέρειες θα βγει η υπόθεση" – Ο Τσούκαλης για τη σημασία των ιατροδικαστικών εκθέσεων και των ανακρίσεων

Πάτρα: "Από λεπτομέρειες θα βγει η ...

Όλα όσα είπε

Η υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, στην Πάτρα, εξακολουθεί να βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας. Η κοινή γνώμη παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις και τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ενώ αναμένονται οι απαντήσεις από την έρευνα των ιατροδικαστικών Αρχών και βρίσκεται σε εξέλιξη η αστυνομική διερεύνηση της υπόθεσης.

 Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης μίλησε σήμερα για την υπόθεση της Πάτρας, που συνταράσσει, και σχολίασε τις φήμες που μεταδόθηκαν στα social media περί προσαγωγών και συλλήψεων και οι οποίες προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση, χωρίς βέβαια να επιβεβαιωθούν. Εξέφρασε, δε, την εκτίμησή του για τα στοιχεία εκείνα που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις, υπογραμμίζοντας ότι η συγκεκριμένη υπόθεση “θα βγει από λεπτομέρειες και όχι από κάτι συνταρακτικό”.

Ο Γιώργος Τσούκαλης τόνισε ότι “η αστυνομία λειτουργεί αιφνιδιαστικά. Τα εντάλματα ποτέ δεν ανακοινώνονται”, ενώ υπογράμμισε ότι η συγκεκριμένη υπόθεση έχει “μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Οι υπόνοιες και οι ενδείξεις πρέπει να γίνουν αποδείξεις. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχει κανείς τον πλήρη φάκελο, όλα τα στοιχεία του παζλ. Πιστεύω ότι οι διωκτικές Αρχές έχουν εστιάσει στην πραγματική αλήθεια”.

 “Είμαστε σε αυτόν τον μαραθώνιο, των τελευταίων ημερών. Είμαστε στον τελευταίο γύρο. Σύντομα θα υπάρξει αποτέλεσμα, όποιο και αν είναι αυτό”, εκτίμησε ο ιδιωτικός ερευνητής.

Ο ίδιος χαρακτήρισε “κομβικής σημασίας” τις εκθέσεις των ιατροδικαστών. “Πέραν από τις διωκτικές και τις ανακριτικές αρχές, σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι εκθέσεις των ιατροδικαστών. Είναι κομβικής σημασίας η συμμετοχή των ιατροδικαστών”, είπε και πρόσθεσε ότι “πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα”.

Αναφερόμενος στα πρόσωπα της υπόθεσης, τόνισε ότι “κάποια άτομα θα εξεταστούν μία και δύο φορές και ξέρετε… Όταν κάποιος λέει την αλήθεια, και στη δεύτερη και στην τρίτη εξέταση, θα πει τα ίδια πράγματα. Όταν κάποιος κρύβει κάτι, στην δεύτερη ή στην τρίτη ανάκριση… και αυτή είναι η μαεστρία του ανακριτικού υπαλλήλου, να βγάλει την λεπτομέρεια. Από λεπτομέρειες θα βγει αυτή η υπόθεση και όχι από κάτι συνταρακτικό”.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις