Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η γιατρός της Ιωάννας Παλιοσπύρου μιλά για την επιπλοκή: «Θα βγει νικήτρια»

Η γιατρός της Ιωάννας Παλιοσπύρου μιλά γ...

Κάτι δεν πήγε καλά στο τελευταίο χειρουργείο

Η Μαρία Καλοφώνου μίλησε στην εφημερίδα RealNews και αναφέρθηκε στις επιπλοκές που παρουσιάστηκαν κατά το τελευταίο χειρουργείο της Ιωάννας Παλιοσπύρου, η οποία τον Μάιο του 2020 δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι και έκτοτε παλεύει να σταθεί στα πόδια της.

Η Μαρία Καλοφώνου, διευθύντρια του τμήματος πλαστικής χειρουργικής και εγκαυμάτων του «Θριασίου», είπε για την Ιωάννα Παλιοσπύρου και τα τραύματα από το βιτριόλι: «Η Ιωάννα επιμένει, δεν τα παρατά. Όσο περισσότερο τη ζω και την χειρουργώ, συνειδητοποιώ ότι στο τέλος θα βγει νικήτρια. Το θέλει η ίδια, έχει πείσμα και θέληση για ζωή. Είχαμε μία ατυχία, ένα μικρόβιο μας έκανε ζημιά και μας έφερε λίγο πίσω χρονικά. Κάναμε ακόμη ένα χειρουργείο. Το ενδέκατο και συνεχίζουμε».

Όπως ανέφερε μια επιπλοκή, ένα μικρόβιο, , που παρουσιάστηκε ένα μήνα μετά από μία επέμβαση, ανάγκασε την Ιωάννα να ξαναμπεί στο χειρουργείο για 11η φορά, ώστε να αντιμετωπιστεί η μόλυνση.

«Είχαμε βάλει έναν διατατήρα, ένα μπαλονάκι δηλαδή, το οποίο δεν μας έδινε ενδείξεις ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αλλά πάνω στο μήνα έβγαλε πύον και αναγκαστήκαμε να το αφαιρέσουμε. Η εξέλιξη αυτή στεναχώρησε την Ιωάννα γιατί ξεκινήσαμε να κάνουμε μία αποκατάσταση η οποία θα γίνει όλη από την αρχή. Βέβαια μία τέτοια εξέλιξη ήταν αναμενόμενη, διότι όταν κάνει κάποιος τόσα πολλά χειρουργεία κάτι μπορεί να πάει στραβά», υπογράμμισε.

 
Μάλιστα, το νέο χειρουργείο συνέπεσε με τα γενέθλια της Ιωάννας με την ίδια να σημειώνει σε ανάρτησή της στο Instagram: «Γενέθλια από το δεύτερο σπίτι μου για εμένα σήμερα, σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τις ευχές σας».

Σε έναν με δύο μήνες η Ιωάννα θα υποβληθεί σε νέο χειρουργείο, ενώ θα συνεχίσει να φορά την μάσκα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight