Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Στέφανος Κυριακίδης στον Γρ. Αρναούτογλου: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν απέτυχε στην Επίδαυρο

Ο Στέφανος Κυριακίδης στον Γρ. Αρναούτογ...

Όπως είπε ο γνωστός ηθοποιός που σε εκείνη την παράσταση είχε παίξει με την Αλίκη, τα φτυάρια είχαν βγει πριν καν η παράσταση παιχθεί

Ο συμπαθής και καλός ηθοποιός Στέφανος Κυριακίδης ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης 15/3/2022 στο The 2Night Show στον ΑΝΤ1 που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων μίλησε και για την συνεργασία του με την αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη το καλοκαίρι του 1990 στην «Αντιγόνη» του Σοφοκλή που είχε παρουσιαστεί στην Επίδαυρο αλλά και σε Φεστιβάλ ανά τη χώρα. Είχε παιχθεί και στην Πάτρα στο Αρχαίο Ρωμαϊκό Ωδείο.

Ο Στέφανος Κυριακίδης παραδέχθηκε πως στην αρχή δεν ήθελε να συνεργαστεί μαζί της λόγω άλλων υποχρεώσεων που είχε, όμως ένα τηλεφώνημα της Αλίκης Βουγιουκλάκη τον έπεισε να αλλάξει γνώμη αμέσως. Ήταν μία παράσταση με σημαντικούς συντελεστές όπως ο Μίνως Βολανάκης στη σκηνοθεσία, οι ηθοποιοί Πέτρος Φυσσούν, Αθηνά Τσιλύρα, Τίμος Περλέγκας, Αντώνης Θεοδωρακόπουλος, ο Μίκης Θεοδωράκης στη σύνθεση της μουσικής και η Λαλούλα Χρυσικοπούλου στα κοστούμια.

Ο Στέφανος Κυριακίδης που φέτος παίζει στο σήριαλ «Η Γη της ελιάς» στο Mega, αναφέρθηκε στο ”bullying”, κοινώς στην ανελέητη επίθεση που έκαναν τότε στην πρωταγωνίστρια Αλίκη Βουγιουκλάκη οι φυλλάδες της εποχής αλλά και κάποιοι κριτικοί, πριν καν ανέβει η παράσταση. Όπως χαρακτηριστικά είπε, τα φτυάρια είχαν βγει και είχε σκαφτεί ο λάκκος πριν καν παιχθεί η παράσταση. Ο Στέφανος Κυριακίδης πάντως δήλωσε πως αν δεν είχαν προστεθεί τα τραγούδια που ερμήνευσε η Αλίκη θα ήταν σαφώς πολύ καλύτερη η παράσταση κατά την γνώμη του. Έπρεπε να πει όχι στον Βολανάκη η Αλίκη, τόνισε ο κ. Κυριακίδης ενώ αναφέρθηκε & στην περιβόητη ξανθιά μπούκλα που πήγε να εμφανίσει η Αλίκη ως Αντιγόνη μετά από αρκετές παραστάσεις και τότε ο ίδιος της είπε: ”τώρα πλέον είναι αργά Αλίκη”.

Ο Στέφανος Κυριακίδης μίλησε με πολλή αγάπη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και είπε πως μόνο ωραίες αναμνήσεις έχει από εκείνη την συνεργασία και θεωρεί τόσα χρόνια μετά πως η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν απέτυχε τότε στην Επίδαυρο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight