Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Gaga x 2: Υπέταξε το red carpet των Bafta και Critic’s Choice Awards

Gaga x 2: Υπέταξε το red carpet των Baft...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Aλλες μας άρεσαν περισσότερο, αλλά αυτή ξέρει «να κάνει είσοδο» μοναδικά, δείτε την με Ralph Lauren και Gucci

Στο δρόμο για την απονομή των Οσκαρ, συνεχίζονται και οι άλλες κινηματογραφικές τελετές. Το περασμένο διήμερο λοιπόν στο Λονδίνο διοργανώθηκαν τα Bafta (τα λεγόμενα βρετανικά Οσκαρ) και τα καθιερωμένα Critics’s  Choice Awards οπότε το red carpet των stars έκανε ταχύτατα το γύρω του κόσμου. Η 35χρονη Lady Gaga, τραγουδοποιός, ερμηνεύτρια, performer και ηθοποιός δεν κατόρθωσε να διακριθεί ούτε εδώ για την επίδοσή της στο φιλμ House of Gucci, όμως το ότι επιβλήθηκε στις «πασαρέλες» των events ουδείς το αμφισβητεί. Οντας το πλέον δημοφιλές πρόσωπο των διάσημων αφίξεων και με τη γνώριμη εξωστρέφειά της, ανέδειξε δυο φορέματα που πολυσυζητήθηκαν όσο κανένα άλλο! Μάλιστα επέμεινε σε άκρως αποκαλυπτικά ντεκολτέ (που πιστεύουμε πως δεν την κολακεύουν).

 

Την βραδιά των Bafta έφερε το Old Hollywood glamour σε βρετανικό έδαφος (κατά τη Vogue) υπονομεύοντας την επισημότητα με πελώριες πλατφόρμες- μόνο η «φιάπα» μπροστά ήταν δεκάποντη, οπότε μαζί με το τακούνι ψήλωσε είκοσι εκατοστά. Το φόρεμα ήταν μια τουαλέτα Ralph Lauren βελούδινη, γεμάτη πτυχές σε «γοργονέ» γραμμή. Σε σκούρο πράσινο χρώμα με μαύρο εσωτερικό χρειάστηκε 150 ώρες εργασίας για να υλοποιηθεί ενώ το ύφασμα που χρειάστηκε ήταν 50 μέτρα! Το outfit ολοκληρώθηκε με εκθαμβωτικά κοσμήματα Tiffany & Co. από διαμάντια και σμαράγδια, μακιγιάζ με έντονο eyeliner και μαλλιά σε ρετρό κύματα.

Για τις διακρίσεις των κριτικών του σινεμά διάλεξε ένα maxi dress του οίκου Gucci από μεταξωτό σατέν σε χρυσοκίτρινη απόχρωση με δαντελένια μανίκια, μαύρα cups στο στήθος με «τεατράλε ουρά». Στολισμένο με κρύσταλλα προερχόταν από την collection της φετινής άνοιξης. Τα μαλλιά της Gaga ήταν χτενισμένα με «καπέτες» στο κεφάλι. Εντυπωσίασε πολύ η κίτρινη σκιά της στο μακιγιάζ, καθώς πάντα κάποιο στοιχείο θυμίζει την εκκεντρική προιστορία της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View