Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Με λαμπρότητα τιμήθηκαν οι Άγιοι Τεσσαράκοντα Μάρτυρες στο Άνω Καστρίτσι

Με λαμπρότητα τιμήθηκαν οι Άγιοι Τεσσαρά...

Η Τοπική Κοινότητα Άνω Καστριτσίου & το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ι.Ν. ευχαριστούν τον Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο για την παρουσία του

Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκαν οι διήμερες θρησκευτικές εκδηλώσεις με αφορμή την εορτή των Τεσσαράκοντα Μαρτύρων στις 9 Μαρτίου 2022, οι οποίοι είναι προστάτες του Άνω Καστριτσίου του Δήμου Πατρέων.

Η Τοπική Κοινότητα Άνω Καστριτσίου και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού των Τεσσαράκοντα Μαρτύρων ευχαριστούν δημοσίως τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο για την παρουσία του στις εκδηλώσεις. Επίσης ευχαριστούν τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων για την συμμετοχή της μπάντας, όπως και τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Πατρών, Ιωάννη Ρήγα, για την μεταφορά της μπάντας από το κέντρο της πόλης στο Άνω Καστρίτσι.

Στις εκδηλώσεις παρευρέθησαν ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Ρίου, ιατρός Ευάγγελος Κατσακούλης, η πολιτευτής Αχαΐας της Ν.Δ. Ευσταθία Γιαννιά, καθώς και πλήθος κόσμου. Ο πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, πατήρ Παρασκευάς Μπούμπαλης, και ο πρόεδρος της Κοινότητας Άνω Καστριτσίου, Χαράλαμπος Χρυσικόπουλος εύχονται Χρόνια Πολλά και ειρήνη σε όλον τον κόσμο!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις