Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πέθανε ο Δημήτρης Κοντομηνάς

Πέθανε ο Δημήτρης Κοντομηνάς

Σε ηλικία 83 ετών

Απεβίωσε το πρωί της Πέμπτης ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς σε ηλικία 83 ετών. Τους τελευταίους μήνες νοσηλευόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο δίνοντας μάχη για τη ζωή.

Τη θλιβερή είδηση πως ο γνωστός επιχειρηματίας έχασε τη μάχη για τη ζωή έκανε γνωστή η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από τη συχνότητα του Alpha, ένα κανάλι με το οποίο ο εκλιπών είχε συνδέσει το όνομά του. 

«Θέλω να μεταδώσω μία είδηση που μου μετέφερε η ανιψιά του Δημήτρη Κοντομηνά. Δυστυχώς, έχασε τη μάχη για τη ζωή. Έχει φύγει από τη ζωή, μου έστειλε μήνυμα η ανιψιά του, με την οποία συνδεόμαστε φιλικά», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και στην κόρη του Μαρία και στην κυρία Κίτι και στην Ελίνα και στον αδελφό της. Για εμάς υπήρξε ένας άνθρωπος πολύ δυναμικός, ένας άνθρωπος με τον οποίο συμπορευτήκαμε, είχε μεγάλο όραμα για τον Alpha και ο Alpha υπάρχει σήμερα με τον τρόπο που υπάρχει γιατί εκείνος έβαλε το λιθαράκι του», σημείωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς γεννήθηκε στις 3 Ιουνίου 1939 στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Ακαδημία Πλάτωνος. Η εποχή του εμφυλίου ήταν ιδιαίτερα σκληρή για την Ελλάδα. Σε όλη τη χώρα οι άνδρες ετοιμάζονταν για τον πόλεμο και οι γυναίκες μόνες αναλάμβαναν τη φροντίδα του σπιτιού. Ίδια μοίρα είχε και η οικογένεια Κοντομηνά. Ο πατέρας του, Παναγιώτης Κοντομηνάς, έφυγε για το μέτωπο και πίσω του έμεινε η σύζυγός του, Μαρία με ένα μωρό στην αγκαλιά. Ο Δημήτρης μεγάλωσε με δύο γυναίκες, τη μητέρα και τη γιαγιά του.

Σπούδασε με υποτροφία στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Βηρυττού (AUB) όπου παρακολούθησε μεταπτυχιακά στο Marketing και πήρε το Masters. Αρχικά, εργάστηκε ως εκπαιδευόμενος διευθυντής ασφαλειών στα Γραφεία Μέσης Ανατολής της American Life (ALICO), ενώ το 1963 ίδρυσε και ανέλαβε τη διεύθυνση του υποκαταστήματος American Life στην Ελλάδα. Τον Ιανουάριο 1969 συνίδρυσε, με τον Αλέξανδρο Ταμπουρά, την ασφαλιστική εταιρία Interamerican.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις