Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Άννα Βίσση: Έχω ζηλέψει τραγούδια που έχει γράψει ο Νίκος Καρβέλας για άλλους τραγουδιστές

Άννα Βίσση: Έχω ζηλέψει τραγούδια που έχ...

Η τραγουδίστρια δεν απέκλεισε τη συμμετοχή της σε κάποιο μουσικό ριάλιτι ως κόουτς

Ο Αντώνης Δημητριάδης συνάντησε την Άννα Βίσση στην Πάτρα και μίλησαν για την εμφάνισή της απόψε στο «Σπίτι με το MEGA».

Η Άννα Βίσση απόψε θα ξεσηκώσει τους τηλεθεατές του MEGA σε καρναβαλικούς ρυθμούς. Η τραγουδίστρια δήλωσε πως ευχαριστήθηκε την βραδιά, η οποία ήταν συγκινητική.

 «Είναι μία συγκυρία καταστάσεων που μόνο ενθουσιασμό μου φέρανε. Εγώ το χάρηκα τόσο πολύ απόψε και είναι πολλοί παράγοντες. Ήρθα μάλλον για να αναλάβω ένα πάρτι ξέφρενο, σε ένα υπέροχο θέατρο, για ένα ιστορικό γεγονός. Διάβασα αρκετά του τι εστί πατρινό καρναβάλι, πόσα χρόνια είναι, πόσα χρόνια έχει χτιστεί το θέατρο και πέρασε μέσα μου αυτό το δέος… Αλλά και στο τέλος το διασκέδασαν, ο κόσμος που ήταν μέσα ήταν συγκινητικό ότι αντιδρούσαν όχι μόνο σε μένα, στη φωνή μου ή στην ερμηνεία μου, που εκείνη την ώρα ήμουν πραγματικά μέσα σε αυτά τα τραγούδια, τα οποία λατρεύω! Χειροκροτούσαν τους σολίστες, αυτό το κάνουν μόνο οι άνθρωποι που γνωρίζουν από μουσική», είπε η Άννα Βίσση στον Αντώνη Δημητριάδη.

Η Άννα Βίσση συνεχίζει για έκτη χρονιά τις εμφανίσεις της στο Hotel Ερμού. Πως νιώθει η ίδια για το φανατικό κοινό της που την ακολουθεί πιστά;

«Και μόνο που παίζεις σε ένα κοινό που έρχεται συγκεκριμένα να ακούσει εσένα και ότι του πεις, και όχι απλά να πάει στα μπουζούκια να διασκεδάσει… Δεν έχω κάτι με τα μπουζούκια, αλλά εκεί μέσα είναι το σπίτι μου, το στέκι μου, το άντρο μου. Είναι η μπάντα μου. Αυτή η καταπληκτική μπάντα χτίστηκε από την αρχή, αλλά ωρίμασε, εξελίχτηκε, γίναμε πιο φίλοι από την πρώτη χρονιά και ανακαλύπτω συνεχώς στον καθένα κάτι παραπάνω», είπε στο MEGA STAR.

Η ίδια παραδέχτηκε πως έχει μουσικά απωθημένα: «Ο Νίκος Καρβέλας έχει γράψει τραγούδια σε άλλους τραγουδιστές, που τα έχω ζηλέψει πάρα πολύ. Θα μπορούσα να τα πω με τον δικό μου τρόπο και σκέφτομαι αυτό το cover τραγουδιών του Νίκου που έχει γράψει σε άλλους τραγουδιστές».

«Έχω συνεργαστεί με αρκετούς καλλιτέχνες, αλλά και θα σου ομολογήσω κάτι, χωρίς να ακουστεί σνομπ. Είναι καθαρά αλήθεια προς τον εαυτό μου. Ιδιαίτερα στο Hotel Ερμού δεν μου είναι εύκολο να καλέσω κάποιους ανθρώπους, γιατί ο κόσμος που έρχεται εκεί περιμένει να ακούσει πολλά πράγματα από εμένα και θα αδικήσω τον καλεσμένο μου και θα αδικηθούν κάποια τραγούδια που θέλω να τα πω και δεν μπορώ να τα πω. Έχω φτιάξει τον μικρό χώρο που είμαι μόνη μου και είναι αρκετό αυτό, αλλά σίγουρα υπάρχουν πράγματα που μπορώ να κάνω, αλλά θέλω να είμαι αληθινή ως προς αυτό», είπε η Άννα Βίσση στον Αντώνη Δημητριάδη.

«Όλα με ενδιαφέρουν και ακούω πάρα πολλά. Ψάχνομαι μόνη μου, δεν πάω με τι παίζει σαν trend. Έχω ανακαλύψει κάποια ταλεντάκια κι έχω επικοινωνήσει μαζί τους!», αποκάλυψε.

Θα συμμετείχε η Άννα Βίσση σε μουσικό ριάλιτι στη θέση του coach; Η ίδια δεν το απορρίπτει και εξήγησε σχετικά:

«Θα ήθελα να συμβεί και κάτι άλλο, αν θες πιο αγνό, πιο αθώο και να δούμε πλάσματα που παίζουν μουσική, όχι μόνο να τραγουδάνε. Θα πήγαινα ευχαρίστως! Η μουσική είναι ένας κόσμος τεράστιος και ελεύθερος. Πρέπει να γίνονται πολλά πράγματα. Η μουσική είναι τεράστιος κόσμος που όλα χωρούν και όλα παίζουν ρόλο στο πως θα σμίξουν όλα αυτά και θα φέρουν νέα μουσική», είπε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight