Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ανδραβίδα: Πρώην σύζυγος και γείτονας οι δύο πρώτοι που θα καταθέσουν για την τετραπλή δολοφονία

Ανδραβίδα: Πρώην σύζυγος και γείτονας οι...

Σημαντικά στοιχεία στους αστυνομικούς έχουν δώσει κάμερες από κλειστά κυκλώματα ασφαλείας

Δύο άτομα θα είναι τα πρώτα που θα κληθούν να καταθέσουν για την τετραπλή δολοφονία της οικογένειας στην Ανδραβίδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο πρώην σύζυγος της 37χρονης και ένας γείτονας του ζευγαριού, με το οποίο εξετάζεται αν το νεκρό ζευγάρι είχε αντιπαλότητα, θα είναι οι πρώτοι που θα κληθούν να απαντήσουν στις ερωτήσεις των αστυνομικών, οι οποίοι έχουν αναλάβει να εξιχνιάσουν την άγρια δολοφονία της Ανδραβίδας.

Όπως αναφέρουν στο newsit.gr, σημαντικά στοιχεία στους αστυνομικούς έχουν δώσει κάμερες από κλειστά κυκλώματα ασφαλείας. Εκεί αποτυπώνεται ένας άνδρας να κινείται τις ώρες μεταξύ τέσσερις και επτά, λίγο πριν γίνει η δολοφονία στο σπίτι του ζευγαριού.

Εκτός όμως από τον πρώην σύζυγο και τον γείτονα στους αστυνομικούς θα καταθέσουν και δύο ακόμα άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ακόμα και άνδρες από το τμήμα ανθρωποκτονιών της Αθήνας σπεύδει στην Ανδραβίδα προκειμένου να συμβάλλει στην εξιχνίαση της πρωτοφανούς υπόθεσης για τα ελληνικά αστυνομικά χρονικά.

Την τετραπλή δολοφονία που αποκαλύφθηκε χθες το βράδυ κι έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, δεν μπορεί τη χωρέσει ο ανθρώπινος νους. Ο στυγερός δολοφόνος πυροβόλησε το ζευγάρι και προκάλεσε τον ασφυκτικό θάνατο στα δύο αγοράκια ηλικίας 1,5 και 2,5 ετών. Μάλιστα, μετέφερε όπως όλα δείχνουν την 37χρονη, την 32χρονη και το 2,5 ετών παιδί τους δίπλα σε ένα τρέιλερ που υπήρχε στην αποθήκη, ενώ άφησε το 1,5 χρονών παιδί μέσα στο σπίτι. Εκεί, το βρήκε ο 12χρονος αδερφός του, ο οποίος είναι γιος της 37χρονης από τον πρώτο γάμο του. 

Αμέσως, ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές, οι οποίες έφτασαν στο σημείο. Αρχικά οι υποψίες στράφηκαν σε μια οικογενειακή τραγωδία που ήθελε τον πατέρα να σκοτώνει τη σύζυγο του και τα δύο του παιδιά. Το σενάριο αυτό γρήγορα εγκαταλείφθηκε, με τις αστυνομικές αρχές να στρέφουν αλλού το επίκεντρο των ερευνών τους. Κι αυτό γιατί στο σημείο δεν βρέθηκε το όπλο του εγκλήματος.

Τα θύματα έχουν πυροβοληθεί, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στη θωρακική χώρα, ενώ δεν αποκλείεται ο δράστης ή οι δράστες να στραγγάλισαν τα δύο παιδιά.

Τι είπε ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Ανδραβίδας Κυλλήνης  η αστυνομία βρίσκεται κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Είπε μάλιστα πως είχαν πέσει υποψίες στον πρώην σύζυγο της γυναίκας αλλά τώρα οι έρευνες έχουν προσανατολιστεί σε κάποιο άλλο πρόσωπο το οποίο αναζητείται.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις