Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οικογενειακή τραγωδία στην Ανδραβίδα: Ποιος αναζητείται από την αστυνομία για το ασύλληπτο έγκλημα

Το ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό μαζί  με τα...

Το ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό μαζί με τα δυο μικρότερα παιδιά του/patrisnews.com

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση για την οικογενειακή τραγωδία στην Ανδραβίδα όπου βρέθηκε νεκρή μια οικογένεια δύο ανήλικα παιδιά.

Σοκαρισμένο το πανελλήνιο παρακολουθεί από χθες το βράδυ την οικογενειακή τραγωδία στην Ανδραβίδα Ηλείας όπου βρέθηκαν νεκροί από το μεγαλύτερο παιδί της οικογενειας ο πατέρας, η μητέρα και τα δυο αδέλφια του!

Αρχικά οι πληροφορίες ανέφεραν  ότι ο δράστης και δολοφόνος ήταν ο πατέρας της οικογένειας και πως στην συνέχεια αυτοκτόνησε, πλέον όμως η αστυνομία σύμφωνα με πληροφορίες αναζητούν έναν άνδρα ο οποίος πριν χρόνια είχε στενές σχέσεις με την μητέρα της οικογένειας.Από την άλλη στο χωριό γίνεται αναφορά πως μπορεί ο ένοχος της δολοφονίας να είναι άλλο πρόσωπο με το οποίο το ζευγάρι να είχε διαφορές.

Γι αυτό όλες αυτές τις ώρες, όπως και στην συνέχεια των ερευνών, οι αστυνομικοί σκοπεύουν να εξεταστεί ο 12χρονος από ειδικό παιδοψυχολόγο, προκειμένου να λύσουν πολλά από τα ερωτήματα που έχουν τεθεί τόσο από την στιγμή που επέστρεψε στο σπίτι και βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο έγκλημα όσο και από την ζωή με την οικογένεια του. Αυτά που τους απασχολούν σε πρώτη φάση είναι η σχέση του πατριού του με την μητέρα του, την σχέση της μητέρας του με τον βιολογικό του πατέρα και κυρίως αν γνώριζε ή είχε καταλάβει τυχόν αντιπάθειες και διαφωνίες του ζευγαριού με τρίτα άτομα.

Η επιχείρηση της Αστυνομίας είναι γιγαντιαία. Κλιμάκια από την Ηλεία, την Αχαία και την Αττική, «χτενίζουν» τον τόπο του εγκλήματος, και την γύρω περιοχή για την εύρεση στοιχείων, που θα τους οδηγήσουν στην εξιχνίαση του τετραπλού φονικού.

Στο σπίτι των θυμάτων, βρίσκεται από νωρίς και η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα, για να εξετάσει τις σορούς των παιδιών και των γονιών τους.

Χθες βράδυ, λόγω έλλειψης ηλεκτροδότησης στο σπίτι που έγινε το φονικό, το έργο των Αρχών δεν ήταν εύκολο και γι αυτό δεν ήταν εφικτό να γίνει σωστά η ιατροδικαστική εξέταση.

Το σκηνικό της τραγωδίας

Η οικογένεια είχε τρία ανήλικα αγόρια και γλίτωσε μόνο το ένα, το οποίο είναι ηλικίας περίπου 10 ετών. Το παιδί αυτό το είχε αποκτήσει η μητέρα με τον πρώην σύζυγό της.

Τα δύο νεκρά παιδιά, ηλικίας ενός και δύο ετών, βρέθηκαν στο εσωτερικό του σπιτιού με ενδείξεις ασφυξίας χωρίς όμως αυτό να είναι ακριβές καθώς ακόμη δεν έχουν εξεταστεί από τον ιατροδικαστή.

Στην αυλή του σπιτιού βρέθηκαν ο πατέρας και η μητέρα, με τον πατέρα να φέρει τραυματισμό από σφαίρα από 9αρι όπλο στο νωτιαίο ενώ και οι δύο βρίσκονταν σε μία λίμνη αίματος. Και οι δύο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πυροβολήθηκαν.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γυναίκας, το παιδάκι ήταν που βρήκε τα αδερφάκια του και τη μητέρα του αιμόφυρτους στο σπίτι. Συγκεκριμένα το παιδάκι έπιασε το πρώτο αδερφάκι του που είδε μπροστά του και το έσερνε στον δρόμο και μέχρι την εκκλησία προκειμένου να ζητήσει βοήθεια, ώστε να σωθεί.

Σύμφωνα με την patrisnews.gr, ο δράστης της τετραπλής δολοφονίας σκότωσε την οικογένεια και προσπάθησε να φορτώσει σε τρέιλερ τα πτώματα, ωστόσο κάτι τον τρόμαξε και εγκατέλειψε την προσπάθεια.

Τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στο ιατρικό κέντρο με το ΕΚΑΒ όμως δυστυχώς ήταν πολύ αργά.

O πατέρας είχε καταγωγή από την Αλβανία ενώ η μητέρα από τη Ρουμανία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις