Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ανατροπή στην οικογενειακή τραγωδία στην Ανδραβίδα: Άγνωστος πυροβόλησε τους γονείς και έπνιξε τα παιδιά - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ανατροπή στην οικογενειακή τραγωδία στην...

Ο δεκάχρονος γιος της γυναίκας, που ανακάλυψε τις σορούς των μελών της οικογενειάς του, είναι σε κατάσταση σοκ- Οι έρευνες στον τόπο του εγκλήματος συνεχίζονται

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση του μακελειού της Ανδραβίδας. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του ilialive.gr, οι γονείς είχαν πυροβοληθεί με όπλο και τα παιδιά ήταν πνιγμένα. Οι αρχές ερευνούν ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτό το απίστευτο έγκλημα σε μια μικρή κωμόπολη του Ηλειακού κάμπου.

Στο σπίτι της οικογένειας Αλβανών, κοντά στον Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου, βρέθηκαν νεκροί οι δύο γονείς και τα δύο μωρά τους.

Ο δεκάχρονος γιος της γυναίκας, που ανακάλυψε τις σορούς των μελών της οικογενειάς του, είναι σε κατάσταση σοκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, το έγκλημα έγινε στο χρονικό διάστημα μεταξύ 2 το μεσημέρι και λίγο πριν τις 7 το απόγευμα. Αυτός ήταν ο χρόνος που το δεκάχρονο, μεγαλύτερο παιδί απουσίαζε από το σπίτι.

Λίγο πριν τις 7 έφτασε εκεί, άνοιξε την πόρτα και είδε την οικογένειά του δολοφονημένη. Νομίζοντας πως το μικρότερο από τα δύο αδέλφια του είναι ακόμα ζωντανό, το άρπαξε και το έσυρε έξω από το σπίτι ζητώντας βοήθεια από τους γείτονες.

Στη συνέχεια το βρέφος διακομίστηκε στο Κ.Υ. Γαστούνης, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Οι έρευνες στον τόπο του εγκλήματος συνεχίζονται. 

Ανατροπή φαίνεται πως προκύπτει στην υπόθεση του μακελειού της Ανδραβίδας με τους 4 νεκρούς, καθώς και αρχικά οι αρχές εξέταζαν το ενδεχόμενο ο πατέρας να διέπραξε τις δολοφονίες και να αυτοκτόνησε, φαίνεται πως με νεότερα στοιχεία της έρευνας εξετάζουν άλλο πρόσωπο να μπήκε στο σπίτι και να σκότωσε και τα τέσσερα μέλη της οικογένειας.

Μάλιστα, το ilialive επικαλούμενο ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, κάνει λόγο για χτύπημα με τσεκούρι στον πατέρα και πνιγμό για τα παιδιά.

Η οικογένεια είχε τρία ανήλικα αγόρια και γλίτωσε μόνο το ένα, το οποίο είναι ηλικίας περίπου 10 ετών. Το παιδί αυτό το είχε αποκτήσει η μητέρα με τον πρώην σύζυγό της. Τα δύο νεκρά παιδιά, ηλικίας ενός και δύο ετών, βρέθηκαν στο εσωτερικό του σπιτιού με ενδείξεις ασφυξίας χωρίς όμως αυτό να είναι ακριβές καθώς ακόμη δεν έχουν εξεταστεί από τον ιατροδικαστή.

Στην αυλή του σπιτιού, σύμφωνα με το PatrisNews βρέθηκαν ο πατέρας και η μητέρα, με τον πατέρα να φέρει μαχαιριά στον αυχένα ενώ και οι δύο βρίσκονταν σε μία λίμνη αίματος. Εντός του σπιτιού βρέθηκε και ένας κάλυκας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γυναίκας, το παιδάκι ήταν που βρήκε τα αδερφάκια του και τη μητέρα του αιμόφυρτους στο σπίτι. Συγκεκριμένα το παιδάκι έπιασε το πρώτο αδερφάκι του που είδε μπροστά του και το έσερνε στον δρόμο και μέχρι την εκκλησία προκειμένου να ζητήσει βοήθεια, ώστε να σωθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr στο χώρο έχει βρεθεί τουλάχιστον ένας κάλυκας από πυροβολισμό και συνεχίζεται η έρευνα από την σήμανση και τους αστυνομικούς. Το 10χρονο αγόρι, βρίσκεται σε γειτονικό κατάστημα, κοντά στο σπίτι και εξετάζεται από τους αστυνομικούς σχετικά με το τι έχει δει από την πρώτη στιγμή που ήταν στο σπίτι.

Ο 10χρονος γιος σοκαρισμένος αφού μετέφερε έξω από το σπίτι το αδελφάκι του, κάλεσε σε βοήθεια και άμεσα μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Γαστούνης όπου έγινε προσπάθεια ανάνηψής του, χωρίς όμως να καταφέρουν οι γιατροί να το επαναφέρουν. Τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στο ιατρικό κέντρο με το ΕΚΑΒ όμως δυστυχώς ήταν πολύ αργά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πατέρας είχε καταγωγή από την Αλβανία ενώ η μητέρα από τη Ρουμανία.

Το αιματοβαμμένο σπίτι της άτυχης οικογένειας στο οποίο διέμεναν τα τελευταία δύο χρόνια, βρίσκεται πίσω από την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου. 

Στο σπίτι βρίσκονται δυνάμεις της αστυνομίας. Δυστυχώς, υπάρχουν ενδείξεις δολοφονίας και ακόμη δεν είναι γνωστό το τι έχει πραγματικά συμβεί. Αναμένεται ρίξει φως στην υπόθεση ο ιατροδικαστής που βρίσκεται ήδη στο σημείο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις