Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πού κρύβεται η οικογένεια Πούτιν για να επιβιώσει από τυχόν πυρηνικό πόλεμο

Πού κρύβεται η οικογένεια Πούτιν για να ...

Σε μυστική «υπόγεια πόλη»

Το ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν έστειλε την οικογένειά του σε υπερπολυτελές καταφύγιο στη Σιβηρία, αποκάλυψε ρωσικό αναλυτής.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail , που επικαλείται τον Ρώσο Βαλερί Σολοβέι, υποστηρίζει ότι η οικογένεια του ισχυρού άνδρα του Κρεμλίνου βρίσκεται στην «υπόγεια πόλη» της Σιβηρίας που έχει κτισμένη με τρόπο που να μπορεί να επιβιώσει από πυρηνικό πόλεμο.

Για τον 61χρονο Ρώσο καθηγητή, ο Πούτιν, θέλησε να προστατεύει τους δικούς του ανθρώπους βλέποντας ότι οι Ρώσοι στρατιώτες βρίσκουν ισχυρή αντίσταση από τους Ουκρανούς.

Για ορισμένους Ρώσους, ο Σολοβέι θεωρείται συνωμοσιολόγος, για τους περισσότερους όμως θεωρείται ένας έγκριτος επιστήμονας. 

Πού είναι κρυμμένη η οικογένεια Πούτιν;
Με βάση τα λεγόμενά του, η οικογένεια του Πούτιν είναι κρυμμένη σε πυρηνικό καταφύγιο προηγμένης τεχνολογίας, το οποίος, όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα, βρίσκεται στην οροσειρά Αλτάι.

Το Σαββατοκύριακο, η οικογένεια του προέδρου Πούτιν μεταφέρθηκε στο καταφύγιο , όπως υποστηρίζει σε βίντεο ο Ρώσος πολιτικός επιστήμονας και προσθέτει ότι οι πληροφορίες του προέρχονται από εμπιστευτικές πηγές του Κρελίνιου. 

Υπόγεια πόλη
Η υπόγεια πόλη κτίστηκε από τον ενεργειακό κολοσσό Gazprom πριν από περίπου μια δεκαετία στην περιοχή Ongudaysky στην οροσειρά Αλτάι, μία περιοχή της Σιβηρίας που συνορεύει με τη Μογγολία, την Κίνα και Καζακστάν.

Παρατηρητές έχουν εντοπίσει πολλά σημεία εξαερισμού στους χώρους που περιβάλλουν το κρησφύγετο αυτό, καθώς και μια γραμμή υψηλής τάσης, συνδεδεμένη με έναν υπερσύγχρονο υποσταθμό 110 kilovolt, αρκετά για να τροφοδοτήσει μια μικρή πόλη. Κατά τη διάρκεια της κατασκευής, στο σημείο αναφέρθηκε ότι βρίσκονταν τεράστιοι εκσκαφείς τούνελ από τη Γερμανία. 

Ο Ρώσος πολιτικός επιστήμονας δεν κατονόμασε τα μέλη της οικογένειας του Πούτιν που φέρεται να κρύβονται στο καταφύγιο, αλλά στο παρελθόν είχε ισχυριστεί ότι, η Χρυσή Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής Αλίνα Καμπάεβα, είναι η νυν σύζυγος του Ρώσου προέδρου.

«Αυτή είναι η πραγματική του οικογένεια και η Αλίνα είναι ικανή να επηρεάσει τις αποφάσεις του», είχε υποστηρίξει ο Σολοβέι πριν ένα χρόνο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις