Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: «Δεν έχω καμία αμφιβολία για την κόρη μου», λέει ο πατέρας της Ρούλας- Τι απαντά για την δολοφονία του 1965 - ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: «Δεν έχω καμία αμφιβολία για την ...

Οι γονείς των τριών κοριτσιών έχουν ήδη καταθέσει μήνυση εναντίον του Χρήστου Ρουγκάλα, μετά από ανάρτησή του

Ο πατέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου όταν ήταν 18 μηνών είχε βιώσει μέσα στο σπίτι του μία δολοφονία. Ο πατέρας του είχε σκοτώσει τη σύζυγό του το 1965. Αυτά αποκάλυψε ο πρώην αστυνομικός διευθυντής της Αχαΐας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων.

«Ο παππούς της Ρούλας είχε πνίξει τη γιαγιά της στην πλαζ της Πάτρας το ’65. Ήταν στρατιώτης, πήρε άδεια εξόδου, είχαν ήδη ένα παιδί και την έπνιξε στην πλαζ και το παιδί τους μετά, όταν παντρεύτηκε και έκανε παιδί, έδωσε το όνομα της μητέρας του στη Ρούλα. Δεν ξέρω αν αυτό έχει κάποια σχέση, αλλά επειδή με ρωτήσατε περί της οικογένειας» δήλωσε ο πρώην αστυνομικός Διευθυντής Αχαϊας, Χρήστος Ρουγκάλας. 

Οι γονείς των τριών κοριτσιών έχουν ήδη καταθέσει μήνυση εναντίον του Χρήστου Ρουγκάλα, μετά από ανάρτησή του με την οποία «έδειχνε» ως υπεύθυνη για τον θάνατο των παιδιών τη μητέρα τους. «Θα αποδειχτεί περίτρανα πως η μητέρα δολοφόνησε τα παιδιά της», έγραφε χαρακτηριστικά, προκαλώντας την οργή της οικογένειας, που παράλληλα έχει να διαχειριστεί τον πόνο της. 

Σήμερα, ο πατέρας της Ρούλας μίλησε για πρώτη φορά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και δήλωσε πως έχει συμφιλιωθεί με τον πατέρα του και έχει αφήσει τα πάντα στο παρελθόν: «Ήταν δίπλα μου με άλλους τρόπους. Δεν τον αφορά όλο αυτό». 

Μάλιστα ο προπάππους των τριών κοριτσιών, που διέπραξε τη δολοφονία πριν 57 χρόνια, ζει ακόμα: «Έχει σοβαρά προβλήματα υγείας. Πείτε μου, πώς θα τον σώσω; Το έχει ακούσει σίγουρα τώρα» δηλώνει ο γιος του, τονίζοντας πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του ανθρώπου που έφερε στο φως της δημοσιότητας το έγκλημα. 

 

«Δεν έχω καμία αμφιβολία για την κόρη μου», λέει ο παππούς των κοριτσιών

Όσο για τον θάνατο των τριών εγγονών του, ο παππούς τους δήλωσε πως δεν έχει καμία αμφιβολία για την κόρη του και δεν πιστεύει τίποτα από όσα της καταλογίζουν.

«Είναι δικαίωμα του καθενός να λέει ότι θέλει. Εμείς ξέρουμε ότι όλη η οικογένεια είμαστε δίπλα στα παιδιά ανά πάσα στιγμή και βλέπαμε τι γινόταν. Ας αφήσουμε την αστυνομία να κάνει την έρευνα της μαζί με τους ιατροδικαστές. Θέλω σεβασμό στη μνήμη των παιδιών και μέχρι εκεί. Δε θέλω να αναφερθώ σε τίποτα» είπε έντονα συγκινημένος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις