Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

«Ξάφρισαν» τα σεντούκια του The Crown, λεία 200.000 δολαρίων από τα Netflix studios

«Ξάφρισαν» τα σεντούκια του The Crown, λ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ληστεία, ενώ γυρίζεται ο πέμπτος κύκλος της επιβλητικής και πολυβραβευμένης ιστορικής σειράς στην Αγγλία

«Σάλος» με την κλοπή στην ιστορική υπερπαραγωγή «Το στέμμα – The Crown». New York Post, New York Times, The Guardian και πολλά ακόμα ονομαστά media έκαναν εκτενή δημοσιεύματα για την αρπαγή κοσμημάτων, αντικών και ασημικών. Αν και το καστ της δημοφιλέστατης σειράς για τη βρετανική βασιλική φαμίλια δεν χρησιμοποιούσε αυθεντικά κοσμήματα και τιάρες του Μπάκινχαμ, ακόμα και αυτά που φορούσαν ήταν αληθινά και μεγάλης αξίας. Φθάνουν λοιπόν τις 200.000 δολάρια αυτά που «ξάφρισαν» από το στούντιο του Netflix στο Ντάνκαστερ της Αγγλίας την περασμένη εβδομάδα. Ανάμεσα στα κλοπιμαία ήταν και ένα αντίγραφο ενός Faberge αυγού που ανήκε στον παππού της βασίλισσας Ελισάβετ, Γεώργιο V, ένα ρολόι του William IV, 12 ασημένια και 7 χρυσά κηροπήγια, πολύτιμα περίτεχνα κοσμήματα, μια αντίκα κλουβί πουλιού και χριστιανικές εικόνες.

Οι ληστές, σύμφωνα με την αστυνομία, διέρρηξαν τα φορτηγά που περιείχαν τα πανάκριβα αντικείμενα που όπως δήλωσαν άνθρωποι της παραγωγής «είχαν επιλέξει προσεχτικά οι παραγωγοί οι οποίοι δίνουν απίστευτη σημασία στην λεπτομέρεια». Πλέον, η παραγωγή προσπαθεί να βρει εναλλακτικές ώστε να αντικαταστήσει τα κλοπιμαία όμως, δεδομένου ότι ορισμένα ήταν μοναδικά, πρόκειται για δύσκολη προσπάθεια.

Αυτή την περίοδο γυρίζεται η πέμπτη σεζόν της σειράς που θα κάνει πρεμιέρα το 2022 με δέκα επεισόδια που θα παρουσιάζουν τα πιο σημαντικά γεγονότα που βίωσε η βασιλική οικογένεια από το 1990 έως το 1997 με την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταιάνα σε πιο ώριμη ηλικία.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View