Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Εκτέλεσαν τον βασικό μάρτυρα κατηγορίας, μία εβδομάδα πριν τη δίκη

Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Εκτέλεσαν τον βα...

"Ήταν στο βασικό περιβάλλον των δραστών και είχε αναγνωρίσει το άτομο που δολοφόνησε τον Γιάννη Μακρή", είπε ο Γιάννης Μαρακάκης

Ο δικηγόρος της συζύγου του δολοφονημένου Γιάννη Μακρή, Γιάννης Μαρακάκης, μίλησε στο "Χαμογέλα και Πάλι", για την συνέχεια της δίκης, αλλά και για την δολοφονία του βασικού μάρτυρος κατηγορίας.

"Συνεχίζεται τη Δευτέρα η δίκη σε δεύτερο βαθμό, κατά των δύο κατηγορουμένων, οιοποίοι έχουν καταδικαστεί, ο ένας μεν ο αυτουργός με ισόβια, και ο άλλος με κάθειρξη 10 ετών για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή το 2018 στη Βούλα", είπε ο δικηγόρος της Βικτώριας Καρύδα.

 "Ο δολοφονηθείς μάρτυρας, δεν είχε κληθεί τώρα, είχε ήδη εισφέρει με την κατάθεσή του στην δίκη, όμως ήταν ο άνθρωπος που ήταν στο βασικό περιβάλλον των δραστών και είχε αναγνωρίσει το άτομο που δολοφόνησε τον Γιάννη Μακρή. Είναι σε κοντινό σημείο η δολοφονία του μάρτυρα και το γεγονός ότι ξεκινά η δίκη σε δεύτερο βαθμό", σημείωσε ο κ. Μαρακάκης.

 "Αυτή τη στιγμή που μιλάμε προσπθούν να φιλτράρουν τις επικοινωνίες του εκτελεστή, για να δουν κατά πόσο συνδέονται τα δύο γεγόνοτα", δήλωσε ο Γιάννης Μαρακάκης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις