Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φωτιά σε πλοίο στην Κέρκυρα: Συνελήφθησαν ο πλοίαρχος και δύο μηχανικοί του Euroferry Olympia

Φωτιά σε πλοίο στην Κέρκυρα: Συνελήφθησα...

Ο εισαγγελέας διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση γιατί τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι στιγμής δεν είναι αρκετά ώστε να οδηγήσουν σαφή δίωξη

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν ο πλοίαρχος και δύο μηχανικοί του Euroferry Olympia, του πλοίου που πήρε φωτιά ανοιχτά της Κέρκυρας. Ο πλοίαρχος και οι μηχανικοί συνελλήφθησαν μετά το ναυάγιο του πλοίου και σύμφωνα με την ΕΡΤ ο εισαγγελέας διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση γιατί τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι στιγμής δεν είναι αρκετά ώστε να οδηγήσουν σαφή δίωξη.

Η κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, που θα γίνει από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας υπό την επίβλεψη δύο αντιεισαγγελέων, της κας Κοσκινάρη και του κ. Ηλιόπουλου, και την εποπτεία του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κέρκυρας κ. Λαμπρίδη, θα εξετάσει εάν έχουν τελεστεί τα αδικήματα του ναυαγίου του εμπρησμού και της διατάραξης ασφάλειας συγκοινωνιών.

Οι εισσαγελείς έχουν δώσει στα μέλη του Λιμεναρχείου 12 κατευθυντύριες γραμμές για την έρευνα. Μεταξύ αυτών είναι η διενέργεια αυτοψίας προκειμένου να εξεταστούν τα αίτια που προκάλεσαν την καταστροφική πυρκαγιά, όπως και το να παρθούν και ένορκες καταθέσεις από όλους τους διασωθέντες αλλά και άλλους μάρτυρες που είδαν τι συνέβη και ξεκίνησε αυτή η πυρκαγιά, δηλ. τους ψαράδες που ήταν εκεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις