Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δήλωση “βόμβα” από τον CEO της BioNTech: Θα ζήσουμε με τον κορωνοϊό για τουλάχιστον 10 χρόνια

Δήλωση “βόμβα” από τον CEO της BioNTech:...

Όλα όσα είπε

Σε μία δήλωση “βόμβα” προχώρησε ο CEO και συνιδρυτής της BioNTech, Ουγκούρ Σαχίν, ο οποίος μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο τόνισε ότι ο κόσμος προετοιμάζεται καλύτερα για να διαχειριστεί μελλοντικές παραλλαγές του κορωνοϊού, καθώς η φαρμακευτική εταιρεία ετοιμάζει εμβόλιο, που θα στοχεύει κατά της παραλλαγής Όμικρον.

 “Θα πρέπει να συνηθίσουμε στο γεγονός ότι θα πρέπει να ζήσουμε με τον ιό για τα επόμενα δέκα χρόνια” είπε ο Ουγκούρ Σαχίν, του οποίου η εταιρεία ανέπτυξε το πρώτο mRNA εμβόλιο κατά του κορωνοϊού σε συνεργασία με τον φαρμακευτικό κολοσσό της Pfizer.

Καθώς τα κρούσματα λόγω της εξάπλωσης της πιο μεταδοτικής παραλλαγής της Όμικρον φαινόταν να υποχωρούν στην Ευρώπη, ο Σαχίν δήλωσε στο AFP ότι αυτό δεν θα είναι το τελευταίο κύμα του κοροωνοϊού.

Οι νέες μεταλλάξεις ήταν αναπόφευκτες “επειδή ο ιός θα μεταλλαχθεί ακόμη περισσότερο” σημείωσε, κάτι που ενδεχομένως να οδηγήσει σε νέες εξάρσεις κρουσμάτων. “Αλλά ο κόσμος εισέρχεται σε μία φάση όπου η κοινωνία έχει μία καλύτερη κατανόηση πώς να αντιμετωπίσει τον ιό” πρόσθεσε ο συνιδρυτής της BioNTech, ο οποίος παράλληλα υπογράμμισε ότι “πάντα μαθαίνουμε περισσότερα και προετοιμαζόμαστε καλύτερα”.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις