Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στο πλευρό των παιδιών με καρκίνο και της "Φλόγας", Καραμανδάνειο και Δικηγορικός Σύλλογος

Πάτρα: Στο πλευρό των παιδιών  με καρκίν...

;Eχουν δημιουργήσει στον χώρο τους ενημερωτικό περίπτερο για το έργο του Συλλόγου «Φλόγα» και έχουν τοποθετήσει κουτί ενίσχυσης του Συλλόγου

Ενεργά στο πλευρό των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο βρίσκεται ο Δικηγορικός Σύλλογος Πατρών και η νοσοκομειακή κοινότητα του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων.

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος και οι δύο φορείς από την περασμένη Δευτέρα έχουν δημιουργήσει στον χώρο τους ενημερωτικό περίπτερο για το έργο του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» και παράλληλα έχουν τοποθετήσει κουτί του Συλλόγου με σκοπό την ενίσχυσή του.

Τόσο ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, Αθανάσιος Ζούπας, όσο και ο διοικητής του Καραμανδανείου, Παύλος Αθανασόπουλος, ανταποκρίθηκαν άμεσα στην πρόταση των εθελοντριών της «Φλόγας» Πάτρας, Φωτεινής Χριστοπούλου (δικηγόρος) και της Αναστασίας Κουτσούρη (ειδικευόμενη παιδίατρος) και πλαισίωσαν τη δράση με ιδιαίτερη ευαισθησία.

Το Τμήμα Δυτικής Ελλάδας του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» εκφράζει δημοσίως τις θερμές του ευχαριστίες προς τον κ. Ζούπα και όλο τον δικηγορικό κόσμο της Πάτρας, στον κ. Αθανασόπουλο και όλα τα μέλη της νοσοκομειακής κοινότητα του Καραμανδανείου αλλά και προς όλους όσοι στάθηκαν στο περίπτερο της «Φλόγας» ενημερώθηκαν και ενίσχυσαν το έργο της.

Η «Φλόγα» φέτος συμπληρώνει 40 χρόνια στήριξης και φροντίδας του παιδιού με καρκίνου και της οικογένειάς του. Σαράντα χρόνια προσφοράς στο υγειονομικό σύστημα της χώρας με την προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού,  μισθοδοσίες γιατρών, νοσηλευτών στα παιδογκολογικά τμήματα, οικονομική κάλυψη θεραπευτικών πρωτοκόλλων και ταυτοποίησης δειγμάτων εθελοντών δοτών μυελού των οστών. 

Όλα αυτά τα χρόνια γονείς και εθελοντές εργάζονται υπό τα συνθήματα: «Αγάπη δίχως όρους» και «Όλοι μαζί μπορούμε να κρατήσουμε αναμμένη τη φλόγα της ελπίδας για κάθε παιδί που πάσχει από καρκίνο».       

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις