Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

"Στο γηροκομείο": Πλάνα από το πρώτο επεισόδιο του ριάλιτι του Ψινάκη

"Στο γηροκομείο": Πλάνα από το...

Το πρώτο επίσημο επεισόδιο

Η εκπομπή "Super Katerina" έδειξε σήμερα αποκλειστικές εικόνες από το πρώτο επίσημο επεισόδιο του ριάλιτι που ετοιμάζει ο Ηλίας Ψινάκης με τίτλο "Στο γηροκομείο".

Η εκπομπή εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα από το πρώτο επεισόδιο του ριάλιτι του Ψινάκη με καλεσμένη τη Δήμητρα Παπαδοπούλου η οποία μάλιστα του παίρνει συνέντευξη. Ψινάκης και Παπαδοπούλου είναι φίλοι εδώ και πολλά χρόνια και ο διάλογός τους είναι απολαυστικός.

Το Γηροκομείο του Ψινάκη
Γνωστός για το μαύρο χιούμορ του, ο Ηλίας Ψινάκης δημιούργησε ένα ριάλιτι για τη ζωή του, όπου καλεί φίλους του να μιλήσουν για τον ίδιο.

Διέρρευσε απόσπασμα από το ριάλιτι πoυ ετοιμάζει ο Ηλίας Ψινάκης για τη ζωή του με τίτλο "Στο γηροκομείο".

Το εν λόγω εγχείρημα που διέρευσε πριν απο δύο μήνες στο ίντερνετ, ήταν επτασφράγιστο μυστικό γιατί ο μάνατζερ βρισκόταν ακόμη σε συζητήσεις με τα κανάλια.

Το βίντεο, το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας εν αγνοία του μάνατζερ και πρώην δημάρχου Μαραθώνα, έχει διάρκεια πάνω από μία ώρα και τον δείχνει στο σπίτι του την ώρα που ξυπνάει αλλά και αποσπάσματα από συζήτησή του με την Πέγκυ Ζήνα.

Το συγκεκριμένο αποτελεί μέρος των μαγνητοσκοπημένων αφηγήσεων του Ηλία Ψινάκη για τη ζωή του που θα απομαγνητοφωνηθούν με στόχο να συμπεριληφθούν στο βιβλίο του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight