Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Artist of the Year η Αντέλ, κατατρόπωσε τον Εντ Σίραν στα άφυλα Brit Awards

Artist of the Year η Αντέλ, κατατρόπωσε ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η βρετανίδα super star εμφανίστηκε με τρία outfits και αφιέρωσε τις διακρίσεις της στο γιο της και τον πρώην σύζυγό της

Τα τρία σημαντικότερα βραβεία στην απονομή των καθιερωμένων Brit Awards πανηγύρισε η 33χρονη διάσημη τραγουδίστρια Αντέλ με τη μαγική φωνή χθες βράδυ στην O2 Arena του Λονδίνου. Στέφθηκε η απόλυτη βασίλισσα της τελετής κατακτώντας τους τίτλους: «Καλλιτέχνης της χρονιάς», «Άλμπουμ της χρονιάς»(για τον τέταρτο δίσκο της «30») και «Τραγούδι της χρονιάς» (για το κοσμαγάπητο «Easy on Me») ανεξαρτήτως ανδρικής και γυναικείας κατηγορίας.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μια μπαλάντα για πιάνο κέρδισε τόσες πολλές ψήφους. Αλλά σας ευχαριστώ πολύ», δήλωσε on stage παραλαμβάνοντας το πρώτο έπαθλο. Στη συνέχεια τραγούδησε αισθαντικά την μπαλάντα «I Drink Wine» και κατόπιν αφιέρωσε το βραβείο για το «Αλμπουμ της χρονιάς» στον γιο της, Άντζελο και στον πρώην σύζυγό της, Σάιμον Κονέκι. «Αυτό το άλμπουμ ήταν ένα ταξίδι για όλους μας. Είμαι πολύ περήφανη για τον εαυτό μου, που έκανα ένα άλμπουμ τόσο προσωπικό - γιατί δεν το κάνουν πολλοί. Ο γιος μου ήταν τόσο ευγενικός και υπομονετικός μαζί μου όλα αυτά τα χρόνια». Ακόμα ευχαρίστησε τον μουσικό παραγωγό Inflo λέγοντας: «Άλλαξε πραγματικά τη ζωή μου... Flo, σε αγαπώ». Θυμίζουμε ότι το άλμπουμ της «30» σάρωσε με τις περισσότερες πωλήσεις για το 2021 μετά από μόλις έξι εβδομάδες κυκλοφορίας.

Τέλος παραλαμβάνοντας το κορυφαίο βραβείο καλύτερης καλλιτέχνιδας, ανέφερε: «Λατρεύω να είμαι γυναίκα, λατρεύω πραγματικά να είμαι γυναίκα καλλιτέχνις». Τα Brit κατάργησαν από πέρυσι – παρά τις αντιδράσεις τις παραδοσιακές κατηγορίες ανδρών και γυναικών στις υποψηφιότητες. Μάλιστα έκανε μεγάλη εντύπωση πως σε τέτοια μορφή διοργάνωσης οι γυναίκες και τα γυναικεία συγκροτήματα κυριάρχησαν κερδίζοντας 10 από τα 15 βραβεία! Για παράδειγμα αναδείχθηκαν Brits Rising Star η Holly Humberstone, στην Pop, R&B κατηγορία πρώτευεσε η Dua Lipa  ενώ στο βάθρο ανέβηκε και η εντυπωσιακή Ολίβια Ροντρίγκο.

Η Αντέλ πάντως αν και μονίμως ντύνεται σε ύφος κλασικής θηλυκότητας και δεν την αφορούν trends και εκκεντρικότητες, ήταν η μόνη τελικά που άξιζε τον καταιγισμό των φλας στο event καθώς το red carpet ήταν επιεικώς αδιάφορο αλλά και κακόγουστο. Εφθασε στο red carpet με βελούδινη τουαλέτα Armani με κεντημένη, τούλινη εσάρπα, τραγούδησε με απαστράπτουσα ολόχρυση τουαλέτα Valentino και τέλος φόρεσε μαύρο έξωμο μίνι Marianna Senchina. Ο βασικός ανταγωνιστής της ήταν ο δημοφιλέστατος Εντ Σίραν που έδωσε το παρόν με βελούδινο κοστούμι Etro σε έντονο μπλε.  

 

 

 

Mε Armani

Mε Armani

Με Valentino

Με Valentino

Με Marianna Senchina

Με Marianna Senchina

Ο Εντ Σίραν με κοστούμι Etro

Ο Εντ Σίραν με κοστούμι Etro

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View