Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στη νέα σειρά «Gaslit» με θέμα του Γουοτεργκέιτ παίζουν η Τζούλια Ρόμπερτς κι ένας αγνώριστος Σον Πεν

Στη νέα σειρά «Gaslit» με θέμα του Γουοτ...

Οι δύο βραβευμένοι με Όσκαρ σταρ πρωταγωνιστούν σε μία αληθινή ιστορία και μία άγνωστη πλευρά του σκανδάλου Watergate που οδήγησε σε παραίτηση τον Πρόεδρο Νίξον το 1974

«Gaslit» τιτλοφορείται η νέα μίνι τηλεοπτική σειρά με κοινωνικοπολιτικό περιεχόμενο με πρωταγωνιστές την Τζούλια Ρόμπερτς κι έναν πραγματικά  αγνώριστο Σον Πεν που φιλοδοξεί να παρουσιάσει μία άγνωστη πλευρά του πασίγνωστου σκανδάλου Watergate των αρχών του ’70 που οδήγησε στην παραίτηση του Αμερικανού Προέδρου Ρίτσαρντ Νίξον.

Όταν μιλάμε για το Watergate – Γουότεργκέιτ και την διαβόητη παραίτηση του Προέδρου Νίξον το 1974, συνήθως αναφερόμαστε στους δύο μάχιμους δημοσιογράφους της εφημερίδας Washington Post, τους θρύλους πλέον Καρλ Μπέρνσταϊν και Μπομπ Γούντγουορντ, οι οποίοι ξεσκέπασαν το σκάνδαλο και η ιστορία τους αποτυπώθηκε κινηματογραφικά στο οσκαρικό φιλμ «Όλοι οι Άνθρωποι του Προέδρου» του Άλαν Τζέι Πάκουλα το 1976 με πρωταγωνιστές τον Ντάστιν Χόφμαν και τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ, ο οποίος είχε και χρέη παραγωγού.

Φαίνεται όμως ότι αυτή η σύνθετη συνωμοσία είχε πολλά παρακλάδια και πολλούς ακόμα εμπλεκόμενους, όπως αναφέρει σε ανάρτηση του το flix.gr. Μία νέα λοιπόν σειρά του Starz, το «Gaslit» που έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις στις 24 Απριλίου 2022 και θα ολοκληρωθεί σε 8 επεισόδια, αποκαλύπτει ένα τέτοιο σημαντικό παρακλάδι: την Μάρθα Μίτσελ, σύζυγο του Τζον Μίτσελ, προσωπικό νομικό σύμβουλο του Προέδρου Νίξον. Η Μάρθα, μία γυναίκα με κοινωνική δράδη από τον αμερικανικό Νότο, ήταν η πρώτη που αντιλήφθηκε τι συμβαίνει & μίλησε δημόσια για τις παρανομίες του Προέδρου - παρόλο που αυτό της στοίχισε, καθώς ενέπλεξε τον σύζυγό της στις συνέπειες που ακολούθησαν.

«Δεν μπορώ να κρατήσω το στόμα μου κλειστό» λέει στο teaser η Τζούλια Ρόμπερτς που υποδύεται την Μάρθα Μίτσελ ενώ ένας έξαλλος (και αγνώριστος) Σον Πεν ως Τζον Μίτσελ σε μια άλλη σκηνή, τής ουρλιάζει ότι «κανείς δεν ενδιαφέρεται για το τι έχεις να πεις...». Η Μάρθα Μίτσελ τράβηξε με τη σειρά της την άκρη του νήματος που κατέληξε να ξηλώσει τον Νίξον από την ισχυρή του θέση. Όταν οι ανακρίσεις στο Κογκρέσο τη ρωτούν «γιατί το κάνετε αυτό, εφόσον σάς στοιχίζει», εκείνη απαντά: «Γιατί είναι η αλήθεια...».

Τους Τζούλια Ρόμπερτς και Σον Πεν πλαισιώνουν οι Μπέτι Γκίλπιν, Νταν Στίβενς, Πάτον Οσβαλντ, Νέλσον Φράνκλιν και πολλοί άλλοι.

Στο μεταξύ εκτός από το τηλεοπτικό «Gaslit», θα δούμε μέσα στο επόμενο διάστημα την τιμημένη με Όσκαρ Τζούλια Ρόμπερτς και σε μία νέα ρομαντική κομεντί με τίτλο «Ticket to Paradise» όπου συμπρωταγωνιστεί με τον Τζορτζ Κλούνεϊ.

Την ταινία έχει σκηνοθετήσει ο Ολ Πάρκερ του «Mama Mia! 2».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight