Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Η παράσταση "Οι κάτω απ' τα αστέρια" με τη Λίλα Μπακλέση παίζεται στη Θεσσαλονίκη

Η παράσταση "Οι κάτω απ' τα αστέρια...

Στο θέατρο Αυλαία - Στη συνέχεια αναμένεται να επιστρέψει στο θέατρο act στις σκάλες Γεροκωστοπούλου

Στο Θέατρο Αυλαία στη Θεσσαλονίκη μεταφέρεται η πολύ επιτυχημένη παράσταση σε κείμενο του Τηλέμαχου Τσαρδάκα, «Οι κάτω απ’ τ’ αστέρια» με την Πατρινή ηθοποιό, απόφοιτη της δραματικής σχολής του Εθνικού θεάτρου, Λίλα Μπακλέση και τον Κωνσταντίνο Μπιμπή.

Όπως είδαμε στο viva.gr, η παράσταση παίζεται τη Δευτέρα 7 και την Τρίτη 8/2 με την παράσταση της Δευτέρας να είναι ήδη sold out και ακολούθως τη Δευτέρα 14 και την Τρίτη 15/2 στις 21.15 ενώ για τη συνέχεια αναμένεται το έργο να έρθει και πάλι στο θέατρο act, στις σκάλες Γεροκωστοπούλου στην Πάτρα που διευθύνει καλλιτεχνικά ο Τηλέμαχος Τσαρδάκας.

Σκηνοθεσία:  Άρτεμις Γρύμπλα, Λίλα Μπακλέση, Κωνσταντίνος Μπιμπής

Σκηνικά: Αντώνης Χαλκιάς

Φωτισμοί: Σεσίλια Τσελεπίδη

Η παράσταση παίζεται για 4η χρονιά.

Τέλη των 80ς, αρχές των 90ς. Ελληνική επαρχία, πόλη νησιού. Η Μένια και ο Νικολής πάνε μαζί σχολείο, γίνονται αχώριστοι, ονειρεύονται, κάνουν έρωτα, ερωτεύονται «για πάντα».

Αλλά τα χρόνια περνούν και η πραγματικότητα – όπως συνηθίζει – επιβάλλει τον εαυτό της. Οι δύο ήρωες όμως ποτέ δεν παύουν να σημαδεύουν ο ένας τον άλλο. Παρά τις επιλογές που έχουν κάνει στις ζωές τους, ανάμεσά τους, εξακολουθεί να καίει μια πυρκαγιά άγρια.

Αυτή είναι η τελική αναμέτρηση ενός μεγάλου εγκλωβισμένου έρωτα. Αυτή είναι η συνάντηση που χρωστούσαν ο ένας στον άλλο. Γεμάτη χιούμορ και συγκίνηση, γεμάτη τρυφερότητα και απόρριψη, γεμάτη σύγκρουση και νοσταλγία.

Αυτή είναι η γλυκόπικρη ιστορία των «κάτω απ’ τ’ αστέρια».

Μια ιστορία αγάπης και ενηλικίωσης, για τις πολύ μεγάλες προσδοκίες και την πολύ σκληρή πραγματικότητα, με φόντο τη μικρή κοινωνία της επαρχίας, τις παραλίες του καλοκαιριού και την ξέγνοιαστη εποχή της αθωότητας.

«Παραθερίζουμε στην ίδια παραλία. Αφήνουμε τα πράγματα μας στα βότσαλα και βουτάμε στη θάλασσα. Είμαστε πολλά παιδιά, μεγάλη παρέα, αλλά για μένα υπάρχεις μόνο εσύ. Είμαστε δεκατεσσάρων χρονών. Μπορεί και δεκαπέντε. Καθόμαστε ακριβώς στο σημείο που σκάει το κύμα και μαζεύουμε κοχύλια. Είναι μια ωραία αφορμή για να καθόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο».

*Τη Λίλα Μπακλέση την είδαμε φέτος στο επιτυχημένο και νοσταλγικό σήριαλ της ΕΡΤ1, "Τα Καλύτερα μας χρόνια".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture