Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Άγριες Μέλισσες: Ένα πτώμα “ζητεί” δικαίωση και φέρνει τεράστιες ανατροπές

Άγριες Μέλισσες: Ένα πτώμα “ζητεί” δικαί...

Ο πόλεμος του Δούκα με τον Ακύλα

Ανατρεπτικές συμμαχίες, ένα πτώμα και ένας ανελέητος πόλεμος θα απασχολήσουν τους τηλεθεατές στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1,  Άγριες Μέλισσες.

Η ανεύρεση ενός πτώματος ανοίγει μια υπόθεση που δεν βρήκε ποτέ δικαίωση. Ο λόγος για το πτώμα του Λούβαρη. Του μοναδικού μάρτυρα της δολοφονίας του Θέμελη από τον Δούκα, εκείνο το μοιραίο βράδυ που τελικά άλλαξε τις ισορροπίες αλλά και τη ζωή όλων.

Όπως γράφει το MYtv, το πτώμα του άτυχου εργάτη ανασύρεται και αποδεικνύεται πως δεν εξαφανίστηκε, όπως θα ήθελε ο Δούκας να πιστέψουν όλοι. Έτσι η υπόθεση ανοίγει ξανά και φέρνει τεράστιες ανατροπές αλλά και τρόμο στον Δούκα και στον Μελέτη πως θα αποκαλυφθεί η αλήθεια και η ανάμειξή τους.

Από αυτή την εξέλιξη φυσικά θορυβείται και η Πηνελόπη, η οποία ψάχνει τρόπο να δικαιώσει τη μνήμη του Αλέξη Γραμματικού, που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή, αλλά και να τιμωρήσει τον πατέρα της, αφού από την πρώτη στιγμή ήταν πεπεισμένη πως εκείνος τον σκότωσε.

Ωστόσο, ο Δούκας βάζει προτεραιότητά του τον πόλεμο που έχει ανοίξει με τον Ακύλα, καθώς δίνει μάχη με τον χρόνο προκειμένου να τον εμποδίσει να εδραιώσει τα σχέδιά του και να καταστρέψει το Διαφάνι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight