Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Μαρία Σάκκαρη: «Έχω πάθος με τα αυτοκίνητα και με την Porsche μου νιώθω πραγματικά ζωντανή»

Μαρία Σάκκαρη: «Έχω πάθος με τα αυτοκίνη...

Όλα όσα είπε

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται στο εξώφυλλο του περιοδικού Marie Claire για το τεύχος του 2022 και παραχώρησε μια μεγάλη συνέντευξη μαζί με τη φωτογράφισή της με ρούχα Dior.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρα αναφέρθηκε στην τεράστια καριέρα της στο τένις, αλλά αποκάλυψε και λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή, μεταξύ των οποίων και το πάθος της για τα αυτοκίνητα.

Αποσπάσματα της συνέντευξης της Μαρίας Σάκκαρη
«Το τένις, ξεκάθαρα, με διέπλασε, με έκανε αυτό που είμαι σήμερα. Ασχολούμαι με το άθλημα από παιδί και αποτελεί κομμάτι της ζωής μου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Γεννήθηκα μαχήτρια, το φυσικό μου είναι να παλεύω με όλες μου τις δυνάμεις και αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα μου ταιριάζει, οπωσδήποτε, με την ιδιότητά μου ως επαγγελματία τενίστριας. Και πιστεύω ότι είναι αυτή η μαχητικότητά μου που προσθέτει το κάτι παραπάνω όποτε αγωνίζομαι».

Για το ότι είναι ένα από τα πρόσωπα της Dior Watches: «Το να είμαι πρέσβειρα του οίκου για μένα είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Ανέκαθεν λάτρευα τη μάρκα και έχω φορέσει κομμάτια Dior σε πολλές περιστάσεις. Βρίσκω ότι πάντα υπάρχει κάτι που ταιριάζει στην εκάστοτε υποχρέωσή μου, είτε αυτή είναι μια τελετή απονομής βραβείων είτε η ζωή μου στο δρόμο, καθώς είμαι υποχρεωμένη να ταξιδεύω διαρκώς. Αγαπώ τη μόδα και πάντοτε αναζητώ καινούρια πράγματα που να με κάνουν να νιώθω ευχάριστα φορώντας τα. Από την άλλη, ο Dior είναι ένας οίκος που βρίσκεται σε μόνιμη αναζήτηση του τέλειου και της κομψότητας. Μου αρέσει πολύ που δεν μένει στάσιμος και μονίμως πειραματίζεται, με τρόπο καλλιτεχνικό, κομψό, τονίζοντας τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας».


Για το τένις: «Το τένις είναι ένα σύνθετο σπορ. Χρειάζεται ταχύτητα, ευελιξία, γρήγορες αντιδράσεις, δύναμη και αντοχή – για να αναφέρω μόνο ορισμένα από τα απαιτούμενα προσόντα. Κάποιες φορές ένας αγώνας μπορεί να διαρκέσει κάτω από μισή ώρα, άλλες όμως μπορεί να ξεπεράσει σε διάρκεια το τρίωρο. Το τένις είναι πολύ σκληρό άθλημα. Εκεί έξω είσαι μόνη σου και έχεις να αντιμετωπίσεις την πίεση, το άγχος, την κόπωση, την αδρεναλίνη, μεταξύ πολλών άλλων. Νομίζω όμως ότι όλα αυτά τα στοιχεία ήταν που με έκαναν να ερωτευτώ το τένις, η ιδέα ότι κανένα ματς δεν είναι ίδιο, διότι υπάρχουν πάρα πολλοί παράγοντες που σε επηρεάζουν με το που πατάς το πόδι σου στο κορτ».

 

Διαβάστε περισσότερα για τα όσα είπε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τένις στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports