Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Παύλος Πολάκης: Δίνει συνέχεια στην κόντρα με τον Άδωνι Γεωργιάδη

Παύλος Πολάκης: Δίνει συνέχεια στην κόντ...

Ξέσπασε... βεντέτα

Υπό τη σκιά της άγριας βεντέτας Άδωνι Γεωργιάδη και Παύλου Πολάκη σχετικά με την υπόθεση της Novartis, ξεκίνησε η τριήμερη συζήτηση και ψήφιση του νέου αναπτυξιακού νομοσχέδιο στην Ολομέλεια.

Το σκηνικό μονομαχίας, μεταξύ των δύο έχει στηθεί από χθες από την συνάντηση που είχαν στο καφενείο της Βουλής και τα γαλλικά… που αντάλλαξαν δίνοντας ραντεβού προσεχώς και για την αίθουσα της Ολομέλειας κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου.

Το κλίμα άλλωστε προθερμάνθηκε κατάλληλα και από τις αναφορές που έκαναν χθες ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας στις τοποθετήσεις τους κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας.

Και σήμερα όμως από το  Αίτημα Κατάθεσης Εγγράφων που κατέθεσαν το απόγευμα 49 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με πρωτοβουλία του Πάυλου Πολάκη και ζητούν από τον Υπουργό Δικαιοσύνης την πράξη αρχειοθέτησης των δικογραφιών για το σκάνδαλο Novartis που αφορά τους Άδωνι Γεωργιάδη και Δημήτρη Αβραμόπουλο. Αίτημα που συνυπογράφει και η Γραμματέας της ΚΟ Όλγα Γεροβασίλη.

Πριν λίγο, ο Παύλος Πολάκης θέλοντας να ανεβάσει θερμοκρασία έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook: ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ για να απαντήσω ,όπως είχα υποσχεθεί ,στον υπουργό των χονδρεμπόρων ΑΔΩΝΗ Γεωργιάδη για τη ΝΟΒΑΡΤΙΣ και το βούλευμα αρχειοθέτησης!

Μετά τους εισηγητές των κομμάτων είμαι 8ος ομιλητής (περίπου στις εννιά η ώρα λίγο πριν λίγο μετά).ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ !!

ΥΓ.Σήμερα καταθέσαμε 49 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ,Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων (ΑΚΕ) για να μας δοθεί μέσω του Υπουργείου Δικαιοσύνης, ΟΛΟΚΛΗΡΗ η διάταξη αρχειοθέτησης για τη δίωξη Γεωργιάδη και Αβραμοπουλου την οποία ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ μέχρι στιγμής η Εισαγγελία !!!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις