Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ιδιοκτήτης Abbey για τους εμπρηστές του καταστήματος: "Ελατε να γνωρίσετε και τις 31 οικογένειες μας και δώστε αίμα"...

Ιδιοκτήτης Abbey για τους εμπρηστές του ...

Διοργανωνεται εθελοντική αιμοδοσία αύριο Κυριακή

Σε μια κίνηση που συγκινεί προχωρά ο ιδιοκτήτης αλλά και οι εργαζόμενοι του Abbey των Υψηλών Αλωνίων που καταστράφηκε ολοσχερώς πριν λίγα 24ωρα με τις αρχές να ερευνούν την προοπτική της εγκληματικής ενέργειας και του εμπρησμού μετά από τα βίντεο που κατέγραψαν τις κινήσεις των δραστών έξω απο το κατάστημα.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης Ιερώνυμος Γιακουμάτος με ανάρτησή του στα social media καλεί όλους τους φίλους σε εθελοντική αιμοδοσία αύριο Κυριακή. 

"Δεν έχω κάτι να γράψω. Δε θέλω. Δεν έχουν βρεθεί ακόμα λόγια για να γραφτουν σε χαρτι και να αποτυπωθεί με λεξεις αυτός ο πονος.
Ομως ειμαι εδω για να απαντήσω σε σας τους 1257 που με 321 sms, 586 messenger και 350 τηλεφωνα μου είπατε ότι "είστε ΕΔΩ αν μπορείτε να βοηθήσετε με κάποιο τροπο". Και να σας ζητησω συγνωμη που δεν απαντησα ουτε σε εναν.Δεν μπορουσα. Να σας απαντησω λοιπόν τωρα σε αυτη την ερωτηση...
Ναι υπαρχει! Να ερθετε αυτη την Κυριακη στην piazza santarosa το απογευμα και να δωσετε αιμα για τον συνανθρωπο σας.Για να δειξουμε οτι τιποτα δεν αξιζει περισσοτερο σε αυτη τη ζωη απο το να δινεις αγαπη χωρις να περιμενεις τιποτα πισω. Τιποτε άλλο δε θέλω. Τιποτα.. Εμεις τα παιδια του abbey θα ειμαστε εκει.
Είμαι εδώ επίσης για να πω σε αυτούς τους ανθρώπους που σχεδίασαν και υλοποίησαν αυτό το έγκλημα, ότι θα σας περιμένουμε και εσας εκεί.Δε χρειάζεται να μας πείτε ποιοι είστε... Απλά δώστε αίμα και αγάπη για ένα συνάνθρωπο σας. Ελατε να γνωρίσετε και τις 31 οικογένειες που αποτελούν αυτή τη στιγμή το abbey. Για να δείτε τη ζωή αλλιώς. Για να καταλάβετε πόσο πιο όμορφο είναι να προσφέρεις στο φως, παρά να μισεις στο σκοτάδι. Για να βγάλετε ψεύτη τον Μανό Χατζηδάκι ότι "δεν αλλάζουν οι καιροί" και ότι "με φωτιά και με μαχαίρι πάντα ο κόσμος προχωρεί" και ότι" αυτός ο κόσμος δε θ αλλάξει ποτέ".
Ενας πολύ σπουδαίος άνθρωπος μου έμαθε αυτό το τραγούδι
https://www.youtube.com/watch?v=dz8xM-AjsuY...
"...καληνύχτα μαλάκα η ζωή έχει πλάκα
έχει γούστο και φλόγα
είναι κάτι σα ρόδα
σε πατάει και σε παίρνει
μόνο ίχνη σου σέρνει"
Μας το αφιερώνω...
Το abbey είναι οι άνθρωποι του.
Το abbey είναι αγάπη. Δεν ήταν. ΕΙΝΑΙ!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις