Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Πόλεμος στην Ουκρανία Ρούλα Πισπιρίγκου Κορωνοϊός Νάσος Νασόπουλος
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ εκπαιδευτικός εταίρος της ΚΑΕ Προμηθέας

Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ εκπαιδευτικός εταίρος της ΚΑ...

Επισημοποιήθηκε μέσω συνέντευξης τύπου που πραγματοποιήθηκε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Οργανισμού στο κέντρο της Πάτρας

Αρωγός των προσπαθειών του Προμηθέα Πάτρας είναι πλέον το ΙΕΚ ΣΒΙΕ, με την χορηγική συνεργασία των δύο πλευρών να επισημοποιείται μέσω συνέντευξης Tύπου που πραγματοποιήθηκε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Οργανισμού στο κέντρο της Πάτρας. Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών», από πλευράς Προμηθέα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ, κ. Χρήστος Μήλας, ο προπονητής της ομάδας, Ηλίας Ζούρος, και ο διεθνής καλαθοσφαιριστής, Νίκος Ρογκαβόπουλος, ενώ τον Όμιλο ΣΒΙΕ εκπροσώπησαν ο Γενικός του Διευθυντής, κ. Νίκος Καστρινάκης, ο Διευθυντής του ΙΕΚ ΣΒΙΕ Πάτρας, κ. Θανάσης Νίκου, και η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων & Σταδιοδρομίας, κ. Χριστίνα Κοτοπούλου.

Το πολύπλευρο εκπαιδευτικό πλαίσιο συνεργασίας παρουσίασε ο Γενικός Διευθυντής του ΙΕΚ ΣΒΙΕ, κ. Νίκος Καστρινάκης, αναφέροντας: «Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για εμάς στη μακρά μας πορεία. Όταν ήρθαμε στην Πάτρα, είπαμε ότι θα αλλάξουμε το τοπίο της εκπαίδευσης στη Δυτική Ελλάδα, κάτι που δε θα μπορούσαμε να πετύχουμε μόνοι μας. Από τις συνεργασίες που επιδιώξαμε και πετύχαμε ως τώρα, η σπουδαιότερη είναι αναμφισβήτητα αυτή με τον Προμηθέα. Μια ομάδα που διαφημίζει την πόλη της Πάτρας, πρωταγωνιστώντας στις εγχώριες διοργανώσεις, αφήνοντας παράλληλα το στίγμα της στην Ευρώπη! Το σημαντικότερο ωστόσο αφορά στην προσήλωση του club στην εκπαίδευση: το πρότυπο μοντέλο που έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια αποτέλεσε από την πλευρά μας βασικό λόγο για την εκκίνηση της συνεργασίας μας. Μια συνεργασία από την οποία θα ωφεληθεί κυρίαρχα η πολυπληθής σπουδαστική μας κοινότητα στην Πάτρα, η οποία θα «ζήσει» την ομάδα και τους ανθρώπους της από κοντά και σε πλήρη λειτουργία, έχοντας πρόσβαση σε καλές πρακτικές και καινοτόμα εργαλεία. Δεν είναι μόνο οι σπουδαστές της Προπονητικής που θα αποκτήσουν πρόσβαση σε ξεχωριστές εμπειρίες, γνώσεις και δεξιότητες. Πολλοί σπουδαστές μας, ενδεικτικά αυτοί που επέλεξαν την Φυσικοθεραπεία, την Διοίκηση και το Μάρκετινγκ, την Διαιτολογία ή ακόμη και την Μαγειρική, θα αποκομίσουν οφέλη από τη συνεργασία μας με τον Προμηθέα, στο πλαίσιο της φιλοσοφίας μας για παροχή «hands-on» εκπαίδευσης με αντίκρισμα στην αγορά. Επιπλέον, θα υλοποιήσουμε κοινές δράσεις στήριξης της τοπικής κοινωνίας, με στόχο να φέρουμε περισσότερο κόσμο στο δρόμο της εκπαίδευσης και του αθλητισμού, δύο υγιείς κλάδους της οικονομίας, η σύμπραξη των οποίων μόνο θετικό πρόσημο μπορεί να έχει. Ήδη, μπορώ να σας ανακοινώσω την έναρξη της διαδικασίας παροχής υποτροφιών για όλα τα μέλη της μεγάλης οικογένειας του Προμηθέα, με δυνατότητα μάλιστα εγγραφής στα νέα τμήματα Ιανουαρίου.

O κ. Μήλας, ο οποίος, αφού απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους, ευχαρίστησε το ΙΕΚ ΣΒΙΕ για την εμπιστοσύνη που έδειξε στον Προμηθέα και στη συνέχεια ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να επισφραγίσουμε τη συνεργασία μας με το ΙΕΚ ΣΒΙΕ. Πρόκειται για έναν οργανισμό που θεωρώ πως έχει αρκετά κοινά σημεία με εμάς. Εμείς είμαστε ένας σύλλογος που σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου, με θέληση και τόλμη. Από την άλλη εντυπωσιάστηκα από το όραμα των ανθρώπων του ΙΕΚ ΣΒΙΕ, ενός κορυφαίου brand στον χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης. Σαν Προμηθέας δίνουμε, όπως γνωρίζετε, πολύ μεγάλη βάση στο κομμάτι της Εκπαίδευσης μέσω του προγράμματος «ΝΟΥΣ» και για αυτό το λόγο είναι εξαιρετικής σημασίας για εμάς η συγκεκριμένη συνεργασία. Πιστεύω πως έχουμε να κάνουμε πολλά πράγματα μαζί και η σημερινή ημέρα είναι μόνο η αρχή. Η παρουσία του ΙΕΚ ΣΒΙΕ στην Πάτρα δίνει αξία στην εκπαίδευση και στον σπουδαστή. Η επένδυσή του Ομίλου ΣΒΙΕ αποτελεί τιμή για την πόλη μας».

Ο τεχνικός του Προμηθέα, Ηλίας Ζούρος, χαιρέτησε με τη σειρά του αυτή τη νέα συνεργασία μεταξύ δύο οργανισμών που εκπέμπουν υγεία και έστειλε το δικό του μήνυμα στους σπουδαστές του ΙΕΚ ΣΒΙΕ που παρακολούθησαν την εκδήλωση, τονίζοντας: «Με αργά, αλλά σταθερά, βήματα και θέληση για αυτό που θέλετε να πετύχετε, μπορείτε να φτάσετε πολύ ψηλά. Να ξέρετε πως όλοι ξεκινήσαμε από κάπου και μπορεί τώρα να μας βλέπετε να έχουμε πετύχει σημαντικά πράγματα, αλλά τα πετύχαμε με κόπο και προσπάθεια. Ο Προμηθέας έχει αποδείξει πως κοιτάει μπροστά και είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε σε οτιδήποτε μας χρειαστείτε, ακόμα και μέσα από εξειδικευμένα σεμινάρια προς τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΣΒΙΕ».

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, διεθνής αθλητής του Προμηθέα και ταυτόχρονα σπουδαστής στο τμήμα Προπονητικής του ΙΕΚ ΣΒΙΕ, παίρνοντας τον λόγο ανέφερε: «Είναι μεγάλη μου χαρά που βρίσκομαι σήμερα εδώ. Το κλίμα στο ΙΕΚ ΣΒΙΕ είναι εξαιρετικό, υπάρχουν άνθρωποι με όραμα και όρεξη για δουλειά. Κάτι αντίστοιχο υπάρχει και στον Προμηθέα, είδα μια ομάδα με όραμα και στόχους και για αυτό επέλεξα να έρθω στην Πάτρα».

Μετά το πέρας της Συνέντευξης Τύπου, υπήρξε κοινή φωτογράφιση των ομιλητών της εκδήλωσης, ενώ και οι σπουδαστές του ΙΕΚ είχαν την ευκαιρία να βγάλουν αναμνηστική φωτογραφία με τον Ηλία Ζούρο και τον Νίκο Ρογκαβόπουλο. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τους ανθρώπους του Προμηθέα να προσφέρουν συμβολικά στους υπευθύνους του ΙΕΚ ΣΒΙΕ μια μπάλα υπογεγραμμένη από τον προπονητή και τον αθλητή της ομάδας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά