Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πατρινό Καρναβάλι 2022: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τα Πληρώματα- Τι θα γίνει το τελευταίο τριήμερο

Πατρινό Καρναβάλι 2022: Ξεκίνησαν οι αιτ...

Η Κοινωφελής του Δήμου Πατρέων αναφέρει ότι λόγω κορωνοϊού, οι ανακοινώσεις που αφορούν στις δράσεις του τελευταίου τριημέρου θα ανακοινωθούν με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν εκείνη την περίοδο.

Ξεκίνησε σήμερα 25 Ιανουαρίου η προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων συμμετοχής των Πληρωμάτων στις εκδηλώσεις του Πατρινού Καρναβαλιού 2022, ανακοίνωσε η  Κοινωφελής του Δήμου Πατρέων . Ωστόσο όπως αναφέρει,λόγω κορωνοϊού, οι ανακοινώσεις που αφορούν στις δράσεις του τελευταίου τριημέρου θα ανακοινωθούν με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν εκείνη την περίοδο.

Αναλυτικά:

Από σήμερα Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 αρχίζει η κατάθεση αιτήσεων συμμετοχής των Πληρωμάτων στις εκδηλώσεις του Πατρινού Καρναβαλιού 2022.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις συμμετοχής τους μόνο ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Πατρινού Καρναβαλιού carnivalpatras.gr μπαίνοντας στο πλαίσιο ONLINE ΑΙΤΗΣΕΙΣ που βρίσκεται πάνω δεξιά στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας. Μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο σύστημα συμπλήρωσης αίτησης συμμετοχής για τη συμπλήρωση των σχετικών δικαιολογητικών μέσω του link: online.carnivalpatras.gr

Λόγω κορονοιού οι ανακοινώσεις που αφορούν στις δράσεις μας του τελευταίου τριημέρου θα ανακοινωθούν με βάση τα  υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν εκείνη την περίοδο.

 

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2610-361750 (καΣοφία Μαραχώρη).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture