Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σασμός: Συντάραξε η δολοφονία του Πετρή από τον Αστέρη

Σασμός: Συντάραξε η δολοφονία του Πετρή ...

Καταιγιστικές εξελίξεις

Μία από τις πιο συγκλονιστικές σκηνές της επιτυχημένης σειράς, Σασμός, έλαβε χώρα στο αποψινό επεισόδιο. Ο Πετρής έπεσε νεκρός από το όπλο του Αστέρη, με τον τελευταίο να βρίσκεται σε απόγνωση για την δολοφονία που διέπραξε επάνω στον καυγά τους. Η Θοδώρα κατάφερε να πετύχει τον σκοπό της με την ψεύτικη κατάθεσή της κι έστρεψε όλα τα βλέμματα επάνω στον Πετρή για τον φόνο του Στεφανή. Μόνο που δεν υπολόγισε πως ο δικός της γάμος θα ήταν εκείνος που θα βαφόταν με αίμα.

Η πλέον δραματική στιγμή είναι όταν η Μαρίνα μαθαίνει για τον θάνατο του γιου της. Η ανάσα της κόβεται στο άκουσμα της τραγικής είδησης και στην συνέχεια σπαράζει από τον πόνο για τον άδικο χαμό του.

 Την ίδια στιγμή καταιγιστικά ήταν τα tweets για την δραματική εξέλιξη της σειράς. Η δολοφονία του Πετρή έχει σοκάρει τους πάντες και αρκετοί είναι οι χρήστες που κάνουν λόγο για μια τραγική απώλεια και για ένα τέλος που δεν του άξιξε. Δεν είναι και λίγοι βέβαια που υποστηρίζουν πως ο Πετρής προκάλεσε τον θάνατό από την στιγμή που έβγαλε πρώτος το όπλο.

Ο Αστέρης καταζητείται για τον φόνο του Πέτρου και όσο είναι κρυμμένος αρχίζει για πρώτη φορά να συνειδητοποιεί τι έχει κάνει… O κόσμος όλος γύρω του διαλύεται. Ο Μαθιός καταρρέει στην αγκαλιά της Βασιλικής, ενώ η Καλλιόπη τον πιέζει να βρει τρόπο να σώσει το μικρό του αδελφό. Η Καλλιόπη ζητά τη βοήθεια του Νικηφόρου, που κινδυνεύει έτσι να μπλέξει. Στο μεταξύ στο σπίτι της Μαρίνας ο θρήνος, το μίσος και ο θυμός δεν έχουν τελειωμό κι οι ξάδελφοι απ’ το Ηράκλειο διψάνε για εκδίκηση. Η μεγάλη ώρα φτάνει. Καθώς ο Πέτρος μπαίνει πια στο χώμα… ο Αστέρης βγαίνει οριστικά από την σπηλιά όπου κρυβόταν… Ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του;

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight