Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor 5 - Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Survivor 5 - Spoiler: Αυτός ο παίκτης απ...

Επεισοδιακή αναμένεται η αποψινή αποχώρηση

Αντιμέτωποι με μια ακόμα αποχώρηση θα βρεθούν στο επεισόδιο της Τετάρτης (19/01) οι παίκτες του Survivor 5 και οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή τη βδομάδα είναι οι τρεις και όλοι τους ανήκουν στην ομάδα των Διασήμων, καθώς δεν κατάφεραν να κερδίσουν κανέναν από τους αγώνες ασυλίας.


Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, ο Βαλάντης, αναδείχθηκε μέσα από την κάλπη, με την ομάδα να στρέφεται εναντίον του, ειδικά μετά την απαράδεκτη φράση που είπε στην συμπαίκτριά του Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση "βγήκε" στρατηγικά, αφού οι Διάσημοι θεώρησαν πως βάζοντας απέναντι στον τραγουδιστή έναν πολύ καλό παίκτη όπως είναι ο Γιωργίκας Πιλίδης, θα τον έφερναν ένα βήμα πιο κοντά στην έξοδο.

Το ίδιο συνέβη και με τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση, τον Θανάση Βισκαδουράκη, τον οποίον υπέδειξε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας που εξασφάλισε την ατομική ασυλία.

Οι Διάσημοι εξήγησαν πως τα δύο αυτά πρόσωπα θα είναι "το φως απέναντι στο σκοτάδι", ελπίζοντας έτσι ότι θα στείλουν τον τραγουδιστή εκτός Survivor 5.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η "ευχή" των Διασήμων θα πραγματοποιηθεί καθώς ο Βαλάντης είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει απόψε από το Survivor 5.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, πως η αποχώρησή του αναμένεται να είναι επεισοδιακή, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως στο αποψινό trailer βλέπουμε τον τραγουδιστή να απουσιάζει από το συμβούλιο του νησιού.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο βλέπουμε τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει στους παίκτες πως ο Βαλάντης δεν ήθελε να παραστεί στο συμβούλιο και πως έμεινε στην καλύβα των Διασήμων για τους δικούς του λόγους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight