Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μικρούτσικος για Τζώρτζη Μονογυιό: «Ένας άνθρωπος πολύ ζωντανός, οξύθυμος, χαρούμενος»

Μικρούτσικος για Τζώρτζη Μονογυιό: «Ένας...

Τι αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου

Σοκ έχει προκαλέσει το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Βάρη, το βράδυ της Πέμπτης (13/1), στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 45χρονος Τζώρτζης Μονογυιός, αδελφός της βουλευτού Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού.  Ο θάνατος του Τζόρτη Μονογυιού έχει βυθίσει στο πένθος  οικογένεια, συγγενείς, φίλους αλλά και συμπαίκτες του στο "The Wall"

Η Γωγώ Γαρυφάλλου πρώην συμπαίκτρια του στο «The Wall» του ΑΝΤ1, με δάκρυα στα μάτια τον αποχαιρέτησε μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Facebook. «Ήταν γίγαντας με καρδιά μικρού παιδιού. Συλλυπητήρια στην οικογένεια, να ζήσουν να τον θυμούνται. Δε θα ξεχάσω ποτέ τα όσα ζήσαμε Τζώρτζη μου. Αγόρι μου, παλληκάρι μου γλυκό, καλό παράδεισο. Δε θα σε ξεχάσω ποτέ. Τζωρτζίνο μου, έτσι σε φώναζα ψυχούλα μου».

Παράλληλα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε πως επρόκειτο για έναν άνθρωπο και μια προσωπικότητα που δεν περνούσε απαρατήρητη και θυμήθηκε μια από τις ιστορίες που είχαν ζήσει στο «The Wall». «Έχω πάρα πολλές ιστορίες με τον Τζώρτζη που ίσως δεν έχουν νόημα αυτή τη στιγμή είναι πολύ νωπός ο χαμός του. Ήταν μια φυσιογνωμία και ένα πρόσωπο με μια δράση στο "The Wall" που δεν είναι απλο αυτές που ξεχνιούνται. Θυμάμαι ατάκες του» είπε, αρχικά, ο παρουσιαστής.

Και συνέχισε: «Μια δράση και μια ατάκα του έκανε και το πικ σε ακροαματικότητα στη συγκεκριμένη εκπομπή. Ήταν στην αυλή –είχε σχέση με τη Σίσσυ μέσα, μια σχέση παθιασμένη– και είχαν συνεννοηθεί να χάσει για να πάει και εκείνη στην καλύβα για να είναι μαζί. Επειδή το έπαθλο στον αγώνα ήταν χρηματικό εκείνη τελευταία στιγμή αποφάσισε να παίξει κανονικά. Όταν άνοιξε η πόρτα και μπήκε άλλος παίκτης στην αυλή και όχι η Σίσσυ, τότε φώναξε εκείνη την ατάκα που έγινε και το πικ, "Σίσσυ, τελειώσαμε". Το κακό είναι ότι χθες είπε στην ίδια τη ζωή ότι τελειώσανε. Ένα νέο παιδί, ένας άνθρωπος πολύ ζωντανός, οξύθυμος, χαρούμενος».

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως ήταν με την Κατερίνα Μονογυιού, στο ίδιο μαγαζί, όταν ενημερώθηκε για τον θάνατο του αδερφού της

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight