Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επίθεση σε καθηγητή στην ΑΣΟΕΕ με συνθήματα για παιδεραστία

Επίθεση σε καθηγητή στην ΑΣΟΕΕ με συνθήμ...

Τι είπε ο καθηγητής

Οι πρυτανικές αρχές του Οικονομικού πανεπιστημίου καθώς και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας αναμένεται να πάρουν θέση σχετικά με σοβαρό επεισόδιο που έγινε σήμερα 11 Γενάρη στο ίδρυμα, κατά το οποίο ομάδα κουκουλοφόρων εισέβαλε σε αίθουσα και ξυλοκόπησε καθηγητή μπροστά στους φοιτητές του και εν ώρα μαθήματος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι την ώρα της επίθεσης οι κουκουλοφόροι τον έβριζαν για θέματα «παιδεραστίας». Οι φοιτητές μέσα στη γενική αναστάτωση και τις φωνές αρχικά τρομοκρατήθηκαν και προσπάθησαν να σώσουν τον καθηγητή αλλά οι «άγνωστοι» έβριζαν και αυτούς με αποτέλεσμα οι παριστάμενοι να μην μπορούν να καταλάβουν  για ποιο λόγο έγινε η επίθεση στον καθηγητή ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς ότι έχει «προσωπικές διαφορές με συναδέλφους του καθηγητές». Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος καθηγητής  μέχρι πρόσφατα κατείχε υψηλές θέσεις σε δημόσιους οργανισμούς από τις οποίες παραιτήθηκε και ότι σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για σοβαρότατα αδικήματα, όπως τοκογλυφία, εκβίαση κ.α και ότι γίνεται έρευνα για συμμετοχή του και σε κύκλωμα παιδεραστίας. Απαντήσεις σε όλα αυτά θα κληθούν να δώσουν τις επόμενες ώρες οι αρμόδιοι φορείς.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις