Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μιχ. Γιαννάκος: Άτολμα Μέτρα κατόπιν…διασποράς covid 19

Μιχ. Γιαννάκος: Άτολμα Μέτρα κατόπιν…δια...

Με 9.000 κρούσματα και 630 διασωληνωμένους δεν ανακοινώνεις μέτρα από 3 Ιανουαρίου, αναφέρει σε ανακοίνωση - σχόλιο του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ

Από τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», Κώστα Πετρόπουλο μας εστάλη η ανακοίνωση – σχόλιο του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου, που χαρακτηρίζει ως άτολμα τα νέα μέτρα που αποφάσισε το Υπουργείο Υγείας μπροστά στην πρωτοφανή διασπορά της νέας μετάλλαξης Όμικρον. Όπως αναφέρει ο κ. Γιαννάκος, "το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε χθες μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού. Μέτρα ΑΤΟΛΜΑ  μέτρα που βάζουν μπροστά την οικονομία από την υγεία.

Με 9.000 κρούσματα και 630 διασωληνωμένους δεν ανακοινώνεις μέτρα από 3 Ιανουαρίου. Σε 7 ημέρες ο ιός από την κοινότητα θα περάσει στις οικογένειες και τότε δεν σταματάει. Δεν σκέφτεται κανείς ότι τα νοσοκομεία είναι στο κόκκινο  και αδυνατούν να αντιμετωπίσουν μια νέα έξαρση  του ιού.

Το φθινόπωρο με τη ΔΕΛΤΑ ξεκινήσαμε με ΜΗΔΕΝ διασωληνωμένους. Τώρα ξεκινάμε   την ΟΜΙΚΡΟΝ με γεμάτες τις ΜΕΘ και διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ.

ΑΤΟΛΜΑ ΜΕΤΡΑ..κατόπιν.......διασποράς".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις