Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ποια ζευγάρια της showbiz χώρισαν μέσα στο 2021;

Ποια ζευγάρια της showbiz χώρισαν μέσα στο 2021;

ΔΕΙΤΕ μερικά από αυτά

Ζευγάρια που χώρισαν το 2021: Ακόμη ένα ζευγάρι που αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους φέτος είναι η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έπειτα από 12 χρόνια κοινής ζωής.
Αυτοί είναι μερικοί από τους χωρισμούς που έγιναν “καυτό” θέμα συζήτησης το 2021, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Ποιός είναι πρωινιάτικα;” στο OPEN. Ακολουθούν τα ζευγάρια που έριξαν τίτλους τέλους στη σχέση τους την εφετινή χρονιά.

Ιωάννης Παπαζήσης – Βανέσα Αδαμόπουλου

Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Βανέσα Αδαμόπουλου έβαλαν τέλος σε μια σχέση που κράτησε 15 ολόκληρα χρόνια με τους “κονδυλοφόρους” των social media να κάνουν λόγο για χωρισμό “βόμβα”.

Snik – Ηλιάννα Παπαγεωργίου

Τίτλους τέλους στην σχέση τους έριξε την φετινή χρονιά και ο Snik με την Ηλιάννα Παπαγεωργίου, αφού μετά από δύο χρόνια σχέσης και την συγκατοίκησή τους, αποφάσισαν τελικά να μείνουν χώρια.

Δανάη Μπάρκα – Πάνος Αδαμόπουλος

Την απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στη ζωή πήραν η Δανάη Μπάρκα και ο Πάνος Αδαμόπουλος μετά από οχτώ χρόνια σχέσης.

Φαίη Σκορδά – Νίκος Ηλιόπουλος

Την ίδια κατάληξη είχε και η σχέση της Φαίης Σκορδά με τον Νίκο Ηλιόπουλο, η οποία κράτησε λιγότερο από έναν χρόνο, αλλά απασχόλησε αρκετά τα περιοδικά.

Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης

Ακόμη, ο χωρισμός που έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας ήταν αυτός της Κατερίνας Καινούργιου και του Φίλιππου Τσαγκρίδη. Η σχέση τους ξεκίνησε το 2019 και έριξε τίτλους τέλους το φετινό φθινόπωρο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight