Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Βασίλης Κικίλιας – Τζένη Μπαλατσινού: Τα πρώτα γενέθλια του γιου τους, Παναγιώτη – Αντώνη

Βασίλης Κικίλιας – Τζένη Μπαλατσινού: Τα...

Οι αναρτήσεις τους

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας τα περσινά Χριστούγεννα αποτέλεσαν και μια νέα αρχή για την προσωπική τους ζωή μετά τον γάμο. Το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί, το τέταρτο κατά σειρά για την παρουσιάστρια. Η Τζένη Μπαλατσινού επέλεξε να απέχει από τα media και τα φώτα της δημοσιότητας, καθ΄ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

«Κανείς δεν γνώριζε ότι μπήκαν για να γεννήσω, ούτε οι γονείς μου. Θεωρώ πραγματικά ότι το παιδί μας αυτό είναι ένας άγγελος, ήμουν τυχερή, οφείλω πολλά στον Βασίλη», δήλωσε πρόσφατα η Τζένη Μπαλατσινού, καλεσμένη στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Στις αρχές του φετινού καλοκαιριού, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας βάφτισαν τον γιο του στην Πάτμο δίνοντας στον μικρό τους το όνομα, Παναγιώτης – Αντώνιος.

Ένα χρόνο μετά τη γέννησή του και ο μικρός Παναγιώτης – Αντώνης χαρίζει καθημερινά χαμόγελα στους γονείς του. Ανήμερα Χριστουγέννων και η Τζένη Μπαλατσινού ανέβασε φωτογραφία από τα πρώτα γενέθλια του γιου της.

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας τα περσινά Χριστούγεννα αποτέλεσαν και μια νέα αρχή για την προσωπική τους ζωή μετά τον γάμο.

 «Είσαι ο ήλιος μου, το φεγγάρι μου και όλα μου τα αστέρια», έγραψε στα Αγγλικά η παρουσιάστρια, ενώ δημοσίευσε μια δεύτερη φωτογραφία από την πρώτη τούρτα του μικρού της με τον Spiderman.

Φωτογραφία από τα πρώτα γενέθλια του Παναγιώτη – Αντώνη ανέβασε και ο Βασίλης Κικίλιας: «Χρόνια πολλά αγόρι μου γλυκό», έγραψε για τα πρώτα γενέθλια του γιου του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight